vrijdag 23 maart 2018

Bosch accuboormachine psr 14 4

De Bosch accuschroefboormachine PSR 14. Li-Ion is het best hanteerbaar in zijn klasse met veel kracht dankzij de lithium-ion-technologie. De schroef- en boormachine heeft geen geheugenverlies en geen zelfontlading.


De accu heeft een bijzonder lange levensduur door de Bosch Electronic Cell Protection (ECP),. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Ontdek de kracht en hanteerbaarheid de accuschroefboormachine PSR , LI van Bosch ! Met Lithium-Ion-technologie en Bosch Electronic Cell Protection. De accuschroefboormachine PSR , LI met accu van Bosch maakt schroeven en boren gemakkelijk.


Dankzij de Bosch Power Control kunt u direct en eenvoudig de kracht van de machine aanpassen aan uw klus. Hierdoor behoort uitproberen tot het verleden. Bovendien zorgt de Lithium-ion technologie ervoor dat de . Dankzij zijn supersterke motor maakt hij onbelast maximaal 4toeren per minuut. Daarbij wordt eveneens een koppel gegenereerd van maximaal newtonmeter. Dit is ruim voldoende om bijvoorbeeld . De oplaadbare boormachine beschikt over een krachtige motor met een voltage van 1volt, draaimomentstanden plus boorstand en een tweehulzige snelspanboorhouder zodat je eenvoudig kan . Bosch PSR , LI-Accuboormachine - 1V.


Bosch accuboormachine psr 14 4

Door de Lithium-Ion technologie is de machine lichter en compacter dan machines met een nikkel batterij. Testpanel voorzien wij consumenten van objectieve en onafhankelijke testervaringen met consumentenelektronica. Dit testrapport vertelt jou hoe het Kieskeurig. Volgens Bosch is de accuschroefboormachine PSR , LI makkelijk in gebruik. Nieuwe bosch accu boormachine in koffer.


Elektronische draaimomentkeuze. Garantie: jaar garantie. Stuur naar een vriend(in). Bosch Accuschroefboormachine PSR 1LI-2. Productprijs ( incl. btw).


Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 1499). Met deze combinatieaanbieding haalt u een boormachine met alle passende accessoires in huis.


Zo kunt u direct alle klussen probleemloos uitvoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.