maandag 5 maart 2018

Bosch aquastar platinum

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Voorwaarde: Tweedehands machine. Bosch wasmachine Aquastar platinum.


Bosch aquastar platinum

Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Beschikbaarheidsdatum: . Regelmatig kookwas gedraaid met schoonmaakmiddel, was komt er dus… Gereserveerd. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar nieuw of tweedehands witgoed. Wij verkopen bekende A- merken . Veel antwoorden op vragen over apparaten. Menugestuurd display met vele mogelijkheden. Signaal bij einde van het programma.


Bosch aquastar platinum

Alu-look design details. Vuldeur in alu-look met wit. Gedurende de hele levensduur van het apparaat.


In dit filmpje kunt u zien hoe makkelijk het is om zelf uw wasmachine te repareren als deze niet meer. Op deze pagina geven we uitleg en tips over de Ffoutcode. Apparaten met: W, Pagina 7. Programmaverfijningen zie ook programma overzicht.


Bosch aquastar platinum

Verlenging van de wastijd voor intensiever wassen van erg vervuilde was. Speciale centrifugegang met aansluitend losmaken van het wasgoed. Voorzichtig eindcentrifugeren - . De foutcode kan allerlei oorzaken hebben. Het kan zijn dat de foutcode een gevolg is van een kleine de storing die snel verholpen is.


Search: bosch aquastar platinum in our database for free. AquaStar Platinum aquastop. Logixx FoodKitchen. Download and view manual or user guide BOSCH WAS 327AAQUASTAR PLATINUM Washing machine online. Or post a question when you have troubles with your product to other visitors.


Bosch aquastar platinum

Shop with confidence on eBay! Druk toerental toets in en ingedrukt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.