woensdag 21 maart 2018

Bosch car service garantie voorwaarden

Bosch car service garantie voorwaarden

U kan onverwacht te maken krijgen met een kostbare reparatie. Om als geslaagd uit de test te komen, moet de kwaliteit van zowel de service als het vakwerk aan bepaalde voorwaarden voldoen. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de kwaliteit goed is en blijft bij . U kunt uw klanten onze serviceproducten aanbieden: de Pechhulp, Autoverzekering, Autofinanciering, Occasion plus en Verlengde garantie.


Uw klanten kunnen terecht bij ons Klant . Zolang uw voertuig aan de voorwaarden voldoet, kunt u de garantie afsluiten voor elk automerk. In heel Europa kunt u op ons rekenen. Bosch Car Service puzzel compleet! Daar wordt uw auto net zo snel en vakkundig gerepareerd als bij uw eigen autobedrijf in Nederland.


Dan kunt u aanspraak maken op onze internationale garantieregeling. Wij zijn zeker van onze kwaliteit, daarom geven wij maanden garantie op onderdelen en werkzaamheden. Bel voor een afspraak of kom gerust eens langs!


Bosch car service garantie voorwaarden

Maak uw servicepakket compleet met de andere serviceproducten! Deze auto moet voldoen aan strenge selectiecriteria. U koopt hierdoor gegarandeerd een goede auto en dit biedt u extra zekerheid.


Bovendien kunt u op deze auto de garantie extra verlengen, . Per juni hebben wij ons aanbod serviceproducten vernieuwd. De serviceproducten bevestigen maar weer dat wij ook écht alles doen voor uw auto. Algemene voorwaarden Occasion Plus.


U zorgt goed voor uw auto. Maar u kunt altijd voor onaangename verrassingen komen te staan. Een defecte brandstofpomp, een startmotor die het begeeft, de versnellingsbak die ineens . Was het maar waar dat u nooit voor onaangename verrassingen kunt komen te staan. En uitstekende service natuurlijk.


Dus kiest u voor zekerhei dan gaat u naar een BOVAG-bedrijf. Het BOVAG netwerk bestaat uit maar liefst 10. U hoeft maar een telefoontje te plegen en de.


Op de reparaties heeft u internationale garantie. Deze garantie biedt maanden zekerheid dat defecten aan de auto kosteloos worden hersteld volgens de geldende voorwaarden bij aanschaf van een gebruikte auto vanaf € 4. Alle prijzen van onze occasions zijn incl. Natuurlijk kunt u, uw garantie uitbreiden of verlengen.


Hiervoor hebben wij perfect samengestelde pakketen gemaakt. Vraag naar de voorwaarden per mail, telefoon of bij bezoek. Indien u uw regulier onderhoud laat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.