donderdag 22 maart 2018

Bosch car service grote beurt

Tegenwoordig is er geen tweedeling meer in een kleine of een grote beurt. Wat doen we bij een kleine beurt ? De grote beurt is zonder twijfel één van de bekendste onderhoudstaken voor uw Peugeot. Bij de grote beurt controleren we uw auto op meer dan punten, en we vervangen de olie, het oliefilter, de bougies, het interieurfilter en het luchtfilter.


Heeft u een Peugeot op diesel? Dan vervangen we ook het brandstoffilter. Laat de kleine en grote beurt voor uw auto verzorgen door Bosch Car Service JT van Steyn.


Elk stukje techniek in uw auto is onderhevig aan slijtage. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Uw Bosch Car Service beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.


Bekijk hieronder de individuele beoordelingen van Bosch Car Service Broens. De beoordelingen zijn door onze klanten gegeven na het laten uitvoeren van de werkzaamheden bij Bosch Car Service Broens. Daarbij bent u verzekerd van vaste en scherpe reparatieprijzen. Wij kunnen voor uw auto de juiste prijscalculatie maken, altijd inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. Grote beurt inclusief APK Door de APK te combineren met een onderhoudsbeurt slaat u in feite twee vliegen in één klap.


Bekijk onze onderhoudstarieven voor een APK, Kleine Beurt of Grote Beurt. Een grote - of een kleine beurt ? Onze monteurs houden uw auto in topconditie. Wij beschikken over de modernste apparatuur en goed opgeleide monteurs. Bosch Car Service Leiderdorp voert probleemloos een grote beurt uit, met behoud van fabrieksgarantie voor ieder merk en gratis APK bij uw grote beurt. Aangesloten bij Bosch Car Service , de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland.


Bosch car service grote beurt

Desgewenst voert hij zoekopdrachten uit voor mensen die op zoek zijn naar een bepaald type auto. Wij hebben ons met Autotess echter helemaal toegelegd op onderhoud en reparatie. Dat varieert van de jaarlijkse APK tot een grote beurt. Ook voor kleinere reparaties, uitlaten en bandenservice kan men bij ons terecht.


Zomercheck, wintercheck, grote beurt of kleine beurt? Kies voor de de zekerheid van Bosch Car Service. A kwaliteit producten en Shell helix olie ). U bent bij ons van harte welkom.


Klik ook eens op pechhulp en maak kennis met de unieke pechhulpservice van Bosch Car Service. Want hoe goed de zorg voor uw auto ook is, het kan altijd gebeuren dat u toch stil komt te staan. Het autoonderhoudplan is inclusief: - Grote beurt en kleine beurt - APK keuring incl roetmeting - 4-gastest - Pechhulp - Zomer- en wintercheck - Defecte exterieurverlichting vervangen - Tussentijds bijvullen vloeistoffen (olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof) - Vervangend vervoer - Haal- en brengservice. AxxiAuto regelt het complete onderhoud van uw auto. Vakmanschap en merkspecialisatie staan in onze werkplaats op een hoog niveau.


Of u nu voor een kleine- of grote beurt komt om voor een APK-keuring, wij regelen het. Wenst u een afspraak te maken? Maak direct online een afspraak. Gebruik dan het onderstaande formulier. Online afspraak maken werkplaats.


Bosch car service grote beurt

Controle en afstelling van de wielstanden van uw auto. Vacumeren, controle op lekkage en opnieuw vullen van het systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.