donderdag 29 maart 2018

Bosch kiv34v50

Bosch kiv34v50

De koel-vriescombinatie met MultiBox: volop ruimte voor uw groente en fruit. Populaire specificaties. Energiekosten per jaar, €500. Plaatsing, Volledig geïntegreerd. Draairichting deur, Omkeerbaar.


Bosch kiv34v50

Bekijk alle specificaties. Prijzen vergelijk vanaf € 5800. De deur is een plek binnen een inbouw koel vries combinatie waar vaak weinig gebruik van wordt gemaakt door fabrikanten. Je kunt er net wat flessen of pakken drinken in kwijt, maar dat is het ook wel.


Goedkoop bij Keukenloods. Bestel de BOSCH KIV34Vnu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! De KIV34Vis een inbouw koel-vriescombinatie van Bosch.


Bosch kiv34v50

Hij is voorzien van een MultiBox, een transparante lade met gegolfde bodem die ideaal is voor het bewaren van groente en fruit. Daarnaast beschikt de koelruimte ook over een inhoud van 1liter en zijn er vijf veiligheidsplateaus aanwezig, waarvan er vier in . Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Budgetplan uw Bosch specialist!


Algemeen: Vlakscharniersysteem Totale netto inhoud: 2liter. Mechanische temperatuurregeling. Koelruimte: Netto inhoud koelruimte: 1liter Legplateaus van veiligheidsglas, waarvan verstelbaar. Binnenverlichting Transparante groentelade met gegolfde bodem deurvakken.


Bosch kiv34v50

Het koelgedeelte heeft een royale inhoud van 1liter en is voorzien van legplateaus van veiligheidsglas waarvan in hoogte verstelbaar. Verder met royale MultiBox een transparante lade met . Extra diepe deur lades: extra ruimte voor lange flessen en pakken. Bosch KIV34Vkoelkast - gratis bezorgd en desgewenst vakkundig ingebouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.