dinsdag 6 maart 2018

Bosch logixx 8 varioperfect centrifugeert niet

Centrifugeert je wasmachine niet ? In veel gevallen kun je dit zelf oplossen. We bespreken veelvoorkomende oorzaken en oplossingen. Bosch Avantixx ActiveWater - Spin Only Programme.


Mijn wasmachine heeft vandaag ineens kuren. De wasmachine doet alles.

Water innemen, programma draaien, water afpompen. Echter centrifugeert zij niet. Tevens centrifugeert hij regelmatig niet goe de was blijft dan behoorlijk vochtig of zelfs gewoon helemaal nat. Bosch Maxx centrifugeert niet - Forum Wasmachines.


Wrs probleem met afpompen. Slangetje voor losgemaakt, afpompmechanisme ( draaischoepen) draaien nog bij afpompprogramma. Hoe kan ik de grote afvoerslang controleren op verstopping?


Ik heb naar Bosch gebeld omdat ik dacht dat hij stuk was maar het blijkt normaal te zijn.

De sensor van de onbalansregeling is . Ik heb de vraag over het centrifugeren van de Bosch wasmachine zelf geplaatst en heb inmiddels gevonden wat het euvel is en deel dat graag. Alles voor jouw apparaat. Wanneer de centrifuge van jouw wasmachine niet meer werkt kun je deze tips van Wassen.


Toegevoegd na uur: Het mysterie is opgelost: onze wasmachine (Bauknecht type Stuttgart) heeft een dubbel deurslot waarvan er een zorgt voor de sluiting tijdens het normale wassen, en een voor de extra sluiting tijdens het centrifugeren. Als het ene sensortje stuk is, kan de centrifuge niet meer gaan werken maar . Apart centrifugeren kan niet bij deze machine en dan moet ik een spoelprogr. Alvast bedankt voor jullie tips. Direct Repair heeft voor u immers een groot assortiment aan originele Bosch wisselstukken verzamel evenals een aanbod aan goedkopere alternatieven. Pompt u wasmachine maar centrifugeert hij niet ? Met het centrifugetoerental wordt aangegeven hoe snel de wasmachine centrifugeert.


Bij Professionele wasmachines wordt ook wel de G-Kracht genoemd. Er kan naar deze waarde worden gekeken maar ook naar . Zoek op deze site naar Fen F2 dan zie je alle mogelijke methodes. Voor meer hulp graag het volledige type nummer, staat in de deurrand.


Logixx is geen type maar een modellen lijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.