woensdag 28 maart 2018

Chafing dishes elektrisch

Chafing dishes elektrisch

Waterpan van hittebestendig polypropyleen, traploos instelbaar tot 85C. Elektrische chafing dish. Een elektrische chafing dish koopt u eenvoudig en snel bij Horeca world. Chafing dishes koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument!


Chafing dishes elektrisch

Uitvoering: vervaardigd uit roestvrijstaal frame, GN inzetbak inclusief deksel. De waterbak is vervaardigd uit hoogwaardig hittebestendig polypropyleen, thermostatisch instelbaar en voorzien van verlichte hoofdschakelaar. Op deze pagina vindt u een aantal elektrisch verwarmbare chafing dishes. Om de chafing dish warm te houden gebruikt men brandpasta.


Brandpasta is bij Van Hattem Horeca te . Vind chafing dish op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Rond model, de waterbak is vervaardigd uit hoogwaardig hittebestendig polypropyleen, met roestvrijstalen deksel en voedselpan van liter. Daarbij komt dat de elektrische chafing dish gemakkelijk te reinigen is. Professionele Chafing Dishes zijn op het buffet onmisbaar.


Chafing dishes elektrisch

Verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Voordelig en van goede kwaliteit. Dan biedt het huren van een chafing dish uitkomst.


Er zijn verschillende verhuurbedrijven waarbij je terecht kunt voor het huren van een chafing dish. Brandstof voor chafingdishes en warmhoudapparatuur. Presentatieschalen en bakken. Dispencers en sapkannen.


Chafing dishes elektrisch

Traploos instelbaar tot 85°C. Art Nr, liter, V, W, mm. Bekijk de verzendkosten. Afhalen bij een vestiging in de buurt op afspraak mogelijk. Gratis bezorging vanaf € 75-.


Het is eigenlijk gewoon een kwestie van smaak welke chafing dish van Horeca world uw voorkeur heeft. Onze chafing dishes zijn allemaal voorzien van een of twee brandpastahouders voor het op temperatuur houden van uw heerlijke gerechten. Gastroworld professionele grootkeuken apparatuur, kwaliteit tegen de laagste prijs Horeca kookapparatuur zoals grills, friteuses, fornuizen alsmede koelingen, ventilatie, spoeltafels en klein materiaal tegen de scherpste prijs! Handige warmhoudpan, nu elektrisch.


Onderin een laagje water, de stekker in het stopcontact en u houdt het eten op temperatuur. Mijn voorlopige offerte. Uw voorlopige offerte bevat nog geen catering of . Emga chafing dish elektrisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.