vrijdag 9 maart 2018

Ckc zoetermeer cursussen

Het CKC heeft een aanbod voor iedereen in en rondom Zoetermeer , zowel voor de vrije tijd als voor primair onderwijs. Maak kennis met muziek, dans, musical, theater of beeldende kunst! De ideale gelegenheid om een cursus uit te proberen, alleen of samen met een . VERWACHT: CKC ZOETERMEER. Met een digitale camera heb je al snel resultaat waar je tevreden over kan zijn.


Tientallen gediplomeerde docenten geven elke week les aan vele honderden leerlingen.

Portret tekenen en schilderen, CKC Zoetermeer. Het is dan meteen mogelijk om je weer aan te melden voor het nieuw jaar. Cursus Expressief Schilderen, CKC Zoetermeer. Zet daarnaast zaterdag juni alvast in je . Dat CKC Zoetermeer belangrijk is om bijna alle vormen van kunst bereikbaar te maken en te houden voor iedereen was al bekend. Het was daarom voor Q- seum Art Factory een eer om een aantal dames en heren te mogen ontvangen van de Beeldhouw cursussen van CKC Zoetermeer.


Zij ontvingen een persoonlijke . Betrokken instellingen: Stadsmuseum Zoetermeer , Stadstheater Zoetermeer , Bibliotheek Zoetermeer. CKC wil meer passie toevoegen aan de activiteiten op het gebied van cultuureducatie in het basisonderwijs.

Om deskundigheidbevordering te stimuleren organiseert CKC de cursus Cultuur Op Maat voor de. Vind de dichtstbijzijnde Weight Watchers cursus in CKC ZOETERMEER. Alles onder één dak dus . Kijk op weeflab klik hier voor weeflab.


Start in maart en november. CKC Kennismakingscursussen Cultuur en Muziek. Vindt uw kind het leuk om viool, gitaar of keyboard te leren spelen? Schrijf uw kind dan in voor een kennismakingscursus van CKC in Zoetermeer.


Door de steun van Leergeld Zoetermeer kan uw kind . Wij bieden cultuureducatie voor schoolgaande kinderen, maar ook voor volwassenen in hun vrije tijd. Cursussen , workshops en evenementen Je kunt bij ons terecht voor cursussen , workshops en . Daarnaast startte CKC dit jaar ook met de aanbod van door partners aangeboden cursussen en activiteiten. Om dit beter zichtbaar te maken werd o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.