vrijdag 9 maart 2018

Co2 fles biertap

Cofles inclusief vulling en ander comaterialen bij tapclean voor biertap en andere doeleinden. CO fles kg inclusief vulling kg. Koolzuur fles nog bijna vol en een lege fust ,met diverse koppelingen bijde statiegeld waarde 1500.


Deze cofles heeft een inhoud van kg. Geschikt voor het tappen van 1tot 1liter bier dit is afhankelijk van de omgevings temperatuur.

Ook geschikt voor aquariums. Ik ben op zoek naar een COfles voor mijn tapinstallatie die bijna klaar is. Hier in de doe het zelf zaak verkopen ze COflessen om te gebruiken bij het lassen. Wat voor draad heeft een klein COflesje 0. Wanneer is een COTank leeg? Fles met COgas van kg voor biertap Gasfles met COvan ,kg die past op alle professionele.


Biertap fustenkoelkast BK1compleet met tapset en CO- Fles.

Met de biervat koelkast bent u er optimaal voor uitgerust. Om het bier uit een fust te persen richting de tapkraan heb je druk nodig in de vorm van koolzuurgas (of lucht). Koolzuurgas is verkrijgbaar in flessen van 5gram, kilo, kilo en kilo. Dat wordt een prijzige zaak.


Ik las in dit topic dat mensen daarvoor. Tap je aan een lager volume, dan is PerfectDraft met vaatjes van liter voor jou de beste oplossing. Deze service geldt zowel voor de tapkraan , de vatkoppeling en spoelkop als de CO- verdeler, drukregelaar en bier- en CO-leiding tussen vatkoppeling en kelderplank. Nog een toevoeging: in Engeland drinken ze bier zonder coop de tap als ik het goed heb en hebben hun niet de beschikking over deze COflessen en moeten ze wel wat anders verzinnen zoals brandblussers.


Iedereen bij ons in de aquarium vereniging . Mobiele biertap met kraan, verschillende koppen mogelijk. Filter op categorie: (-) Remove Biertaps filter Biertaps. Al helemaal als je siroop gebruikt. Een oplossing voor alleen bruisend water zijn units die werken als een biertap.


Je kan ook gewoon een goedkope biertap kopen en dan ben je . Ik heb bij m`n tweedehands aquarium een kg COfles die uit het fabrieksleven komt.

Bij tapinstallaties voor bier is dat geen probleem, maar in een fles voor aquariumdoeleinde heb ik al gehoord van de kop die er gewoon afknalt als bij een champagnefles!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.