maandag 19 maart 2018

Expresso jurk zwart

Een nieuwe zomer jurk is essentieel in je garderobe! Met de vrolijke prints en knallende kleuren ben je verzekerd van een stijlvolle outfit. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd.


Het merk wil dat hun kleding een vrouw nog mooier en zelfverzekerder maakt. Altijd gratis verzending vanaf € 5-!

Ontworpen door en voor de zelfverzekerde vrouw combineert dit merk van Nederlandse bodem klassieke ontwerpen met gewaagde prints in zwart met wit of juist verschillende kleuren, zoals roo oranje en geel of in verschillende tinten . EBETH - Korte jurk - citrus. DAISY - Jerseyjurk - schwarz. FEBE - Blouse - aquamarin. XANI - Overhemd - white. Ga naar Ter Horst van Geel.


Wilt u toch de deur uit, neem dan eens een kijkje in een van onze vestigingen. Het model is voorzien van een ronde hals, korte mouwen en gebreide boorden met streepdessin.

Jurk Paulus is gemaakt van een jacquard geweven polyester, katoen en elastaan mix met een klein driehoekjes dessin in zwart en metallic zilver en brons. De luxe, mouwloze jurk heeft een A-lijn model met . Expresso jurk 181berthie in het Zwart. XS (Uitverkocht), S (Uitverkocht), M, L, XL, XXL. Een witte blouse en één van de zwarte , leren tassen passen perfect in een zakelijke omgeving. Wie wil, werkt af met een kleuraccent in trui of blazer.


Oker of felblauw maken het speelser. Een comfy, gebreide jurk met dierenprint oogt dan weer lekker trendy. Een stijlvolle sjaal, leren jasje en suède laarsjes perfectioneren in . Dit model heeft halflange mouwen en een ronde hals met een kleine split. De jurk sluit met een blinde rits a. Dat zorgt voor draagbare kleding met een charmante uitstraling.


Laatst bekeken producten. De mouwen zijn versierd met een zilveren grosgrain band en komt met een blauw met zilver elastieken ceintuur voor een extra accent op de taille. De lengte in maat is 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.