woensdag 14 maart 2018

Huureenoldtimer berkel en rodenrijs

Geplaatst door marc op feb. Er staan wederom vele nieuwe reacties van bruidsparen op onze internetpagina. Wij beschikken over een breed assortiment oldtimers waarmee jullie een spetterende entree kunnen maken op jullie trouwdag. In het wit, licht blauw en mintgroen.


Huur een oldtimer als trouwauto of voor een uniek dagje weg! Toer met een Porsche Speedster, een Fiat 5of een Kever Cabriolet en steel de show.

Beckers klassieker service is een jonge onderneming, gespecialiseerd in de verhuur van klassieke automobiele. Berkel en Rodenrijs (ZH) . Bekijk onze internetpagina voor de mogelijkheden. Beckers Klassieker Service is gespecialiseerd in de verhuur van klassieke automobielen. U mag zelf rijden, alle kilometers zijn vrij en wij bieden u graag onze breng- en . Prijzen, foto´s, contactgegevens, reviews en routebeschrijvingen.


Zodat u het beste vervo. Wij zoeken nieuwe medewerkers.

Oldtimer-verhuur HuurEenOldtimer. Vind leveranciers voor je bruiloft. We zouden graag een offerte willen ontvangen voor onze bruiloft. Met vriendelijke groet,. Kijk op onze internetpagina voor de mogelijkheden!


Wij verhuren alleen eigen oldtimers, zo kunnen wij de kwaliteit van onze oldtimer aanbod garanderen en kunnen wij u zo goed mogelijk helpen. Veel bruidsparen gingen u voor. Categorie: Real Life Wedding.


Deze website maakt gebruik van cookies X. Volkswagen Kever Cabriolet (triple white) (cabrio). Trouwauto in Den Dool, bekijk de beste professionals op Bruiloft. Neem dan van tevoren telefonisch contact met ons op.


Op deze manier weet u zeker of wij aanwezig zijn. Wilt u ons een persoonlijk bezoek brengen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.