donderdag 15 maart 2018

Idos doseersysteem

Danzij slimme sensoren ben jij keer op keer verzekerd van een optimale wascyclus. I-DOS zorgt goed voor je kleren, is zuinig met wasmiddel én bespaart water. Het intelligente doseersysteem i-DOS meet automatisch de soort en de hoeveelheid wasgoe de.


Een automatisch doseersysteem kan maximaal wasmiddelen tegelijk doseren. Siemens i-Dos weegt en scant de was, en doseert automatisch de wasmiddel en wasverzachter. Miele TwinDos is een automatisch systeem voor zowel waspoeder als vloeibaar wasmiddel.

Spring naar Wat is een automatisch doseersysteem ? Doordat elke keer tot op de milliliter wordt gedoseerd bespaar je op wasmiddel en waterverbruik. Er zijn op dit moment wasmachinefabrikanten die automatische dosering aanbieden. Maar hoe handig en intelligent is-ie echt?


We onderwierpen de wasmachine aan een uitgebreide test tijdens een live LINDA. Perfect gedoseerd wasmiddel met het i-DOS doseersysteem. Niet meer nodig met i-DOS! Bosch HomeProfessional . Hiermee doseert u het wasmiddel op de milliliter nauwkeurig wat niet alleen erg goed is voor uw wasgoed maar ook voor het milieu en voor uw .

Voordelen automatisch doseersysteem ( i-DOS ). Iedereen houdt van een goede schone was, maar het is vervelend dat we daar zoveel wasmiddel en water voor nodig hebben. Hierdoor geven we veel te veel geld uit aan ons energie en bewijzen we het milieu bovendien een weinig. De iSensoric Premium wasmachine met een nieuw elegant design en het intelligente doseersysteem i-Dos. Ervaring en deskundigheid.


Automatisch doseersysteem i-Dos. Zeer hoge klanttevredenheid. Exact gedoseerd wasmiddel is niet alleen goed voor je wasgoe maar ook voor het milieu en je portemonnee. Meest handige functie op deze wasmachine is het iDos -systeeeen automatisch doseersysteem voor je.


Hij werd dan ook niet voor niets als Beste Getest door de Consumentenbond. Een gezin met twee kinderen is in het dagelijks verbruik per jaar ongeveer euro aan energiekosten kwijt is. De wasmachine heeft verschillende functies die het wassen een stuk makkelijker maken.


Zo heeft hij een automatisch doseersysteem voor wasmiddel, ook wel i-Dos genoemd. Met iDos was je altijd met de juiste hoeveelheid wasmiddel, want het iDos automatisch doseersysteem doseert het wasmiddel tot op de mililiter nauwkeurig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.