maandag 26 maart 2018

Italiaans restaurant oud rijswijk

De beste Italiaanse restaurants in Rijswijk , Nederland. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste Italiaanse restaurants in Rijswijk en zoek op prijs, locatie en meer. Ook voor feesten en partijen kunt u bij ons terecht. Trattoria MAXIMO serves you delicious and fine Italian quality products at an extraordinary location. From the monumental building to the lovely sunny courtyar accompanied by the impressive church of old Rijswijk , Trattoria Maximo will exceed your expectations with this unique setting.


Italiaans restaurant oud rijswijk

In de open keuken worden alle gerechten met verse authentieke ingrediënten bereid. In de luwte van de kerk van Rijswijk , schijnt de Italiaanse zon. Terra Sarda viert jubileum. In restaurant Gran Sasso is het ieder jaargetijde warm en aangenaam. De Italiaanse keuken is gevarieerd en dat zie je terug op de uitgebreide kaart.


Alles draait hier om lekker eten. Op je gemak, naar Italiaanse traditie. De wijnen zijn afkomstig uit verschillende . Zij grijpt ons aan het hart en vertelt de oude familieverhalen vol emotie.


Italiaans restaurant oud rijswijk

Pure ingrediënten, pure emoties. Met een warm interieur, een hartelijke ontvangst en natuurlijk een geweldig menu. Over het restaurant Made in Italy. Puur Italiaans , puur smaak. Voor elk moment van de dag.


Versgebakken pizza uit een authentieke houtoven. Iedere dag voor lunch, borrel. Aan de voet van de kerk, midden in het centrum van Oud Rijswijk , vindt u Italiaanse gastvrijheid. Top restaurant , heerlijk eten iedereen in het restaurant s is vrolijk altijd een praatje houden.


Italiaans restaurant oud rijswijk

Oude Delft 8 Delft meer info. Alle Italiaanse restaurants in Rijswijk met recensies en beoordelingen van gasten, foto's, menukaarten, adressen, telefoonnummers en openingstijden. De menukaart biedt een uitgebriede keuze aan gerechten en wijnen, vlees, vis of pasta, wat u ook wenst. Fratelli is persoonlijke.


Alle vers bereidde gerechten hebben een kenmerkende Italiaanse smaak en geur. En Leo de ( oud -)eigenaar is ondertussen wel een bekende Rijswijker geworden. Op deze pagina vind je een overzicht van alle Italiaanse restaurants in . Niet alleen meer als eigenaar van het restaurant is hij beken sinds de . Onze menukaart biedt een uitgebreide keuze aan gerechten en wijnen. Vlees, vis of pasta, wat u ook wenst. De meest volledige site met ruim 66.


Bij Maximo kunt u heerlijk genieten van echte Italiaanse kwaliteitsproducten in een hele bijzondere omgeving. Het monumentale pan de heerlijke binnentuin waar u lekker in het zonnetje kunt zitten, de prachtige omgeving onder de rook van de kerk van Oud Rijswijk. Een restaurant om nog eens terug te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.