maandag 12 maart 2018

Kattentrimsalon barendrecht

Kattentrimsalon barendrecht

Dit ligt op de grens van Rotterdam en Barendrecht. Hoewel ik al meerdere jaren bezig was met het trimmen van mijn eigen honden wilde ik pas starten met een trimsalon na het behalen van een officieel diploma. Trimsalon in Barendrecht. Graag wil ik mij even aan U voorstellen!


Kattentrimsalon barendrecht

Mijn naam is Eliza van Oosten en heb inmiddels alweer jaar trimmers ervaring! Hoe ik op het idee gekomen ben om (parttime) katten te trimmen bij U thuis? Ik heb jaar als dierenartsassistente gewerkt en het gebeurde regelmatig dat er katten (en knaagdieren) in de praktijk. Presentatie honden trimsalon. Wilt u uw hond laten trimmen?


Bij trimsalon Esmeralda uit Barendrecht krijgt uw hond alle aandacht. Danielle trimsalon Barendrecht op Telefoonboek. Naast een danielle trimsalon vind je ook dienstverlening, trimsalon, schoonheidssalon, cultureel onderwijs, fotografie. Honden en katten trimsalon Barendrecht op Telefoonboek.


Kattentrimsalon barendrecht

Naast een honden en katten trimsalon vind je ook dienstverlening, dierenwinkel, trimsalon, dierenarts, groothandel. Specialist in het behandelen van honden en katten. Alle VVTN erkende trimsalons en overige trimsalons van nederland vindt je eenvoudig per provincie terug op kattentrimsalon. Gespecialiseerd in Doodles (wij hebben en fokken zelf ook labradoodles) Ik werk met veel geduld en respect voor honden en zorg dat ze zich zo goed mogelijk op hun gemak voelen tijdens de trimbehandeling.


Ook voor puppy wenbeurtjes en doodle trimworkshops! Hier staat het belang van uw hond altijd voorop! Vachtverzorging voor uw Hond en Kat,Puppy en Kitten. De Hondenkapper Asten-Heusden.


Kattentrimsalon barendrecht

Katten trimsalon marina komt ook aan huis. De meest volledige site met ruim 66. BARENDRECHT – Op juni is het dertig jaar geleden dat Joke Kruis haar eigen trimsalon begon in Barendrecht.


Een mijlpaal om even bij stil te staan. Vier jaar later begon ze voor zichzelf. Ze opende haar salon in de kelder van Wesdijk Dieren. Het e- mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.