vrijdag 16 maart 2018

Leren bbq schort met naam

Leren bbq schort met naam

The king of the bbq of The queen of the bbq. Topkwaliteit en vakmanschap. Handgemaakt in Nederland. Daarnaast is deze natuurlijk ook leuk voor de echte klusser. Onze leren schorten worden allemaal met de hand gemaakt.


Leren bbq schort met naam

Ze worden gesneden met een mes en genageld met een hamer. Echt ouderwets ambachtswerk. Het is ontzettend leuk om aan iemand cadeau te geven die graag achter de BBQ staat. Bijvoorbeeld met zijn eigen naam erop, of bijvoorbeeld met de naam “ Masterchef“. De leren schorten zijn ontzettend populair bij de enthousiaste barbecuer.


Ze zijn populair omdat ze er stoer uitzien, maar ook omdat ze erg functioneel . Vervaardigd van het beste kwaliteitsleer. GABAGABA is een Nederlandse onderneming die leer in eigen huis bewerkt. Met passie en enthousiasme produceren we leren schorten en sloven naar wens van onze klanten. Vaderdag leren schort - Zwart.


Leren bbq schort met naam

Verras jouw papa met dit waanzinnige leren schort met naam gegraveerd. In een tijd waarin we terug gaan naar de basis en het ambacht weer centraal staat, biedt WITLOFT handgemaakte schorten van een hoge kwaliteit plantaardig . Leren Heren sloof in zwart van Wit-Loft. Superstoere Witloft schort van leer. We hebben ze in verschillende kleuren en kunnen deze voor je personaliseren met naam. Een supercadeau om te geven of te krijgen.


Dit hoogwaardige en unieke Barbecue- of werkschort is een schort in Nederland vervaardigd van echt rundsleder met plaats voor verschillende gereedschappen om de BBQ belevenis compleet te maken het komende seizoen. Het kwalitatief allerbeste schort. Een stoer caramel leren schort van Xapron.


Het ultieme tenue voor elke BBQ fanaat, kookgek, creatieve klusser of barista. Eigenaar Peter Vrins bedacht de naam X(apron), vanwege zijn voorliefde voor mooie ambachtelijke producten en voegde daarom een X(kus) toe aan de Engelse naam Apron. Trending: leren schorten. Inmiddels zien we deze stoere leren schorten overal opduiken. In trendy cafés, bij de BBQ liefhebber, de bierbrouwer, barman en de barista of gewoon lekker achter het eigen fornuis!


Ook als relatiegeschenk bedrukt met het logo of de naam van het bedrijf is het een trendy geschenk, mede door de . Ontwerp een schort met foto. Verschillende kleuren kookschorten direct leverbaar, voor kinderen als volwassnen. Gemaakt van dik kwalitatief leer voor een prachtige luxe uitstraling in de keuken of achter de barbecue. Stoer leren barbecue schort.


Leren bbq schort met naam

Beleef de passie en vakmanschap! Deze luxe leren schorten zijn volledig op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt in Nederland. De vintage look, de souplesse en de perfecte afwerking van de . Dit cognac kleurige leren schort vraagt om een bbq , borrel of écht buitenwerk. Gemaakt van het allerbeste leer geeft dit schort een goede bescherming en een stoere uitstraling. Al onze schorten worden gepersonaliseerd door je eigen naam of logo, . Alle tassen van PatriZZ zijn met de hand gemaakt en elke tas heeft zijn eigen unieke code.


In hun Revival krijgen hergebruikte materialen van PatriZZ een eigen unieke formule mee voor een tweede leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.