donderdag 22 maart 2018

Liebherr koelkast 500 liter

Gekozen filters: 4tot 5liter. Ontdooi- systeem, koelgedeelte - automatisch. Netto inhoud totaal ( liter ) 1Geschikt voor omgevingstemperatuur N-T . Perfect voor in de kantine of in horeca.


Grote, frisse koelkast waar een hoop in past.

Koelkast is aangeschaft ergens in. Goed koelende liebherr koelkast. Groot formaat bruto 5liter. Kunnen rijen kratten of traien bier in. Voorkoelen van fusten bier.


Is al een oudje maar koelt zeer goed tempratuur standen. Bv stand slaat aan bij 3. Graden en uit bij graad.

Koop of Verkoop liebherr op Marktplaats. Categorie: Koelapparatuur huren in het Gooi. Inomak koelkasten hebben een gecoate. Coolblue: alles voor een glimlach.


Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak access. Jaspers Verhuur heeft in de categorie koelkastverhuur een ruime selectie van koelkasten en vriezers in verschillende maten. Of het nu voor een klein feestje of een groot evenement is, wij hebben de koelapparatuur die u zoekt.


Horecacentrum Brabant Meer info: . Professionele uitvoering met ventilator koeling, digitaal. Op voorraad in extern magazijn. Liebherr Koelkast 5liter. Dat zien we duidelijk aan de verkoopscijfers van onze side-by-side koelkasten.


Zelfs professionele kasten van 5liter krijgen een plaatsje in de garage bij de mensen thuis. Het zijn vooral de volledige uitgeruste side-by-sides die vlot verkopen en jaarlijks beter doen. Ons best verkochte model is het . Zoek jij een losstaande koelkast met een diepte van centimeter?

Vergelijk op Koelkasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.