vrijdag 30 maart 2018

Limonadefabriek leidschendam

Limonadefabriek leidschendam

Laat u verrassen door onze creativiteit en no-nonsense aanpak. Later volgden een hondenwagen, een paard en wagen en een vrachtwagen. Tot die tijd hadden zij een . Wonen in een oude limonadefabriek. Het zou een verhaal uit een kinderboek kunnen zijn.


Limonadefabriek leidschendam

Een droompaleis op het water. Dineren op topniveau in een drijvend restaurant aan het water, de oever van de Lek. Wat is de betekenis van de-voorm- limonadefabriek -in- leidschendam ? Uit eten in Streefkerk: Bekijk 1TripAdvisor reizigersbeoordelingen van 2Streefkerk restaurants en zoek op keuken, prijs, locatie en meer. Door experts geschreven. Een heel inspirerend historisch industrieel pand waar naast MC United ook Vorza Design is gevestigd.


De eerstesteenlegging van de limonadefabriek van P. Geheel rechts zien we P. Verlaan met drie kleinzoons, naast hen R. Massaar, vervolgens met hoed aannemer Hilgersom en naast hem, met pijp, architect D. Een mooi kijkje in de Venestraat . Het huidige pand is opgebouwd naar ontwerp van het oor- spronkelijke gebouw uit het begin van de. Leidschendam en Stompwijk. De oorspong van de limonade fabriek. Zo ook over het oude Antonius Hove ziekenhuis.


Limonadefabriek leidschendam

De oude verffabriek als specialiteit vliegtuig verf op doek. Klaver ’di mei VrouwActief in de Bles vr mei Stompwijk ’klaverjassen . Op de foto links – afkomstig uit de collectie van Piet van Dorp – toont. Begin dertiger jaren startte hij met de limonadefabriek.


Toen werd de zaak over gedaan aan . Meer afbeeldingen daarvan zijn te vinden in de categorie Gemeentelijke monumenten in Stompwijk op media Commons. Zie voor een overzicht van de gehele gemeente de . Houten was een vrij groot goedlopend bedrijf met wel tot personeelsleden, . De Limonadefabriek Streefkerk. Fantastisch 4-gangenmenu met aperitief in een bijzondere fabriek.


Limonadefabriek leidschendam

Aanbieding bekijken Alle aanbiedingen bekijken. Klassiek, ambachtelijk 5-gangenmenu incl. De karakteristieke gevel van deze limonade-industrie memoreert nog aan deze tijd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.