maandag 19 maart 2018

Naaiatelier leiden

Naaiatelier leiden

Voor kledingreparaties als stoppage, het verlengen of verkorten van broeken en het inzetten van ritsen gaat u naar één van deze naaiateliers. Coupeur kledingmaker, reparaties en veranderingen op maat in Leiden Tevens zijn wij ook beschikbaar voor grote kleding partijen veranderingen en reparaties. Momenteel heeft onze Stomerij Service de volgende actie: STUKS BRENGEN, STUKS BETALEN! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel. Wij hebben altijd een oplossing voor u. Door onze jarenlange ervaring en de kwaliteit die we altijd leveren vinden we altijd een passende . Bent u opzoek naar gordijnen?


Naaiatelier leiden

Ondertussen kent u ons al, want wij zijn inmiddels in de Leidse Merenwijk een begrip. We zitten al geruime tijd in het vak en weten dus als geen ander hoe belangrijk een goed interieuradvies voor u is. De Sterren is expert in maatwerk en oplossingen op het gebied van . We streven ernaar om onze klanten te voorzien van een goed gevoel bij aankomst en vertrek. U bent van harte welkom in ons winkel. Wij zorgen altijd om de best mogelijke dienstverlening aan te bieden.


Hiervoor achten we vakkennis en ervaring van groot belang. Robijn kledingreparatie staat voor kwaliteit, goede service . Rijswijk (Zuid-Holland). Groenvinkerf Voorschoten. Anjelierenstraat Rijnsburg. Zo krijgen ze betere kansen op de arbeidsmarkt.


Naaiatelier leiden

Een paar jaar geleden raakte ik werkloos. Mijn moeder was altijd aan het naaien, dus toen ik er achter kwam dat op minuut van mijn huis in Feijenoord een naaiatelier van. Naaiatelier de sterren, Leiden.


LEIDEN - Vrijdagmiddag organiseert ZIP, het naaiatelier en leerwerkbedrijf van de Gemiva-SVG Groep, een modeshow met allerlei creaties die het afgelopen jaar zijn gemaakt van tweedehandsstoffen. Het naaiatelier viert hiermee haar éénjarig bestaan. In dit leerwerktraject activeren we vijf anderstaligen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in zes maanden en worden ze opgeleid binnen het vakgebied coupeuse. De modeshow start om 14. Deelnemers gaan aan de slag met . Modeshow in Het Warenhuis.


Op vrijdag februari om 14. Medewerkers van de winkel zullen in de nieuwste creaties lopen van ZIP. Mocht je nog nooit van ZIP hebben gehoor dat is een naaiatelier en leer-werkbedrijf in Leiden.


Bij Kledingreparatie Perfect zorgen wij voor het vakkundige herstel en aanpassing van uw kleding. ZIP, naaiatelier en leerwerkbedrijf, bestaat één jaar. Dit wordt op vrijdag februari gevierd met een sprankelende modeshow in Leiden.


Naaiatelier leiden

Allerlei creaties die het afgelopen jaar zijn gemaakt van tweehandsstoffen, zijn te bewonderen. Wij Zoeken Vrijwilliger vacatures in Leiden. Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.