dinsdag 13 maart 2018

Remeha avanta geen warm water wel verwarming

Misschien kun je jouw warmwaterprobleem met onze tips wel zelf oplossen. Als je problemen hebt met het verkrijgen van warm water kan dat verschillende oorzaken hebben. Wanneer je geen warm water kunt tappen, adviseren wij je in eerste instantie te controleren of de ketel of thermostaat een storing aangeeft. Sinds vandaag geeft onze remeha calenta 40c geen warm tapwater meer.


Op bepaalde willekeurige momenten gaat de cv ineens op maximaal. Hoi, Wij hebben een remeha WEco, sinds vanochtend brand de verwarming als een zonnetje terwijl we hem niet eens aan hadden.

Spring naar Geen warm water : wat kunt u zelf doen? Indien u een combiketel heeft: controleer of de verwarming het wel doet. Geef dit door bij het eventueel melden van de storing. Als gevolg hiervan kan zijn dat de radiatoren te warm worden of dat er weinig warm water is. Bedrijfscodes geven geen storing aan, maar de status van de ketel.


Wat zijn de verschillen tussen de Tzerra Plus, Avanta en Calenta? Dit is zuiniger in verbruik, maar het kan wel wat langer duren voordat het water warm is. Type klus: CV-ketel repareren, onderhouden of verplaatsen.


Soort woning: Rijtjeshuis.

Doorvoer: Ja, dakdoorvoer. Je kan de boiler eventueel resetten. Remeha calenta geen warm water wel verwarming. Soms werkt het ook met een warmtewissel.


Indien je volop warm water hebt gebruikt, en terwijl staat je CV op, kan het zijn dat je boiler even leeg gelopen is of dat de wisselschakelaar zich volledig op de verwarming heeft gericht. Als je zelf niet weet hoe je de ketel moet resetten, blijf er . Ik weet niet of het technisch mogelijk is, maar als je wel de boiler op de koude kant van de ketel aansluit en je laat de ketel aan, heb je wel altijd warm water. Avanta wel warmwater geen CV kamerthermostaat vraagt ? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Na waterafsluiting krijg ik bij het opstarten een knipperende F. Met daarna kleine streepjes. In de display zie ik geen foutcodes maar alleen maar puntje.


De stekker erin en hij begint met de. In het boek staat een punt voor ruststand terwijl er wel warmwater wordt gevraagd. De Avanta is een HR gaswandketel bestemd voor centrale verwarming en productie. Ik heb het cv gedeelte even met een bypass . Uitgang sanitair warm water (SWW). Ingang sanitair koud water.


Dit gebeurd alleen tijdens het tappen van heet water , na ca een aantal minuten slaat de ketel in storing, en stopt ermee.

Indien er geen water getapt wordt, gaat het wel goed. Dit is natuurlijk zeer vervelend en dient opgelost te worden. In sommige gevallen kun je de storing zelf oplossen, daarbij helpen wij je graag.


Maar natuurlijk kun je bij Geas Energiewacht altijd terecht met storingen . Dat betekent dat het verwarmingstoestel , wanneer u geen water verbruikt, slechts zelden in bedrijf komt om de warmwatervoorraad op te warmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.