woensdag 14 maart 2018

Siemens koelkast isensoric

Zij maken uw huishouden slimmer, efficiënter en vooral comfortabeler. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van elk moment en laat u de dagelijkse beslommeringen voor wat ze zijn. For a life less ordinary.


Houd het hoofd koel, dat doet uw koelkast ook. Zo heeft hij een dispenser voor heerlijk koud water, behuizing waarop vingerafdrukken nauwelijks zichtbaar zijn, een geavanceerde vershoudlade en bovenal.

Dankzij innovatieve functies blijven uw. Siemens KS36WPIiQ7- Kastmodel Koelkast - RVS. Koelkasten die met iSensoric zijn uitgevoerd bevatten innovatieve sensoren en intelligente software waardoor meer efficiëntie en comfort wordt . Deur open, producten erin, deur dicht: en de koelkast doet de rest. Hierdoor blijven jouw verse boodschappen namelijk ook écht vers! En met iSensoric stuurt de vaatwasser het was- en droogprogramma zelf aan.


Dit geldt voor zowel vrijstaande koelkasten , inbouw koelkasten maar ook voor grote side-by-side modellen.

Een FreshSensor houdt temperatuurschommelingen door het openen van de koelkast in de gaten en speelt hier snel op in. Hierdoor hangt er altijd een constante temperatuur in de koelkast waardoor voedingswaren langer vers blijven. Snel klaar met het minut. Ontbrekend: isensoric hyperFresh techniek koelen - koelkast-diepvriezer - keuken - Wonen. Het leven is leuk als elke dag weer een nieuwe verrassing brengt.


Onverwachte gasten op de stoep? Een spontaan weekendje weg voor de boeg? Zo meet de freshSense functie de temperatuur binnen en buiten de koelkast en past deze automatisch aan.


Er wordt echter niet bij verteld ten opzichte van wat: van het beste alternatief in koelkasten , het voorgaande model of ten opzichte van het bewaren van de . De siemens wt4h8y76nl extraklasse is een premium isensoric warmtepompdroger met een vulgewicht van max. Het vershoudsysteem hyperFresh premium zorgt er écht voor dat vis en vlees, groenten en fruit tot drie keer langer vers blijven . Ze worden onder optimale omstandigheden bewaard en blijven tot drie keer langer vers ten opzichte van conventionele koelkasten. Veel aandacht in de media wordt besteed aan de iSensoric functie van Siemens.


Op basis van deze gegevens wordt het wasproces, tijdsduur e. Maak kans op uw aankoopbedrag terug. Tot 10 terug bij Siemens.

Breng de toekomst binnen. Vrijstaande toestellen van Siemens. Goed nagekeken wasmachines die thuisbezorgd worden als u wilt. Toevoegen aan winkelmandje. Voeg toe om te vergelijken. Maximaal vulgewicht: kg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.