maandag 12 maart 2018

Siemens ku15ra65 onderbouw koelkast

Goedkoop bij Keukenloods. KU15RASiemens onderbouw koelkast kopen? Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen.

Categorie, Onderbouw koelkast. Gewicht verpakking, kg. Jaarlijks energieverbruik, kWu. Op zoek naar een inbouw koelkast die geschikt is voor onderbouw ? Soort Tafelmodel koelkast.


Montage (bij inbouw) Deur-op-deur systeem. M-System MKVonderbouw koelkast.

Bosch KUL15Aonderbouw koelkast. M-system MKVonderbouw koelkast. Verder is deze praktische koelkast uitgerust met een mechanische temperatuurregeling en een SoftClose-deursluiting. Tevens is de koelkast voorzien van gehard glazen legplateaus, waarvan verstelbaar. Met behulp van DayLight heeft u duidelijk overzicht in uw koelkast, zelfs in . De koelkast is uitgerust met drie glazen plateaus, waarvan twee verstelbaar.


Ook beschikt hij over een automatisch ontdooisysteem, schakelt zelf de ontdooiing aan en uit. Het feitelijke energieverbruik is afhankelijk van de manier waarop het apparaat wordt gebruikt en de plaats waar het zich bevindt. Totale inhoud koelgedeelte(s). Klimaatklasse SN: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een . Onderbouw koelkast met eeninhoud van 1liter, mechanische temperatuurregeling,variabele vakindeling binnendeur, groentelade. Kenmerken: - Groentelade met deksel een comfortabele opbergplaats voor groente en fruit - Een koelkast met energi.


Direct online kopen en snel in huis. Al uw keuken- en huishoudapparaten en accessoires op één overzichtelijke plek. Voor al uw voordelige inbouwapparatuur.

Grote kortingen en eerlijke prijzen. Dit betekend dat deze inbouw koelkast niet is voorzien van een bovenblad en onder een aanrecht moet worden ondergebouwd. Deze modellen kunnen niet vrijstaand geplaatst worden en ook kan er geen meubelpaneel op gemaakt worden. Deze onderbouwkoelkast heeft een inhoud van 1liter: perfect voor eenpersoonshuishoudens en stellen.


De koelruimte is ingedeeld met legplateaus, een groentelade en deurvakken in verschillende afmetingen: het onderste vak is extra diep, zo kun je ook die . Korte omschrijving: Koelkast cooler integr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.