donderdag 26 april 2018

Ikea voorraadpot

Onze potten en blikken zijn praktisch en stijlvol, voor een opgeruimde keuken, vers voedsel en een moderne, verzorgde stijl. Als je voedsel in een pot met een goed sluitende deksel. Kies uit ons brede assortiment voorraadpotten en -dozen tegen lage prijzen.


Vind opbergers in vele stijlen, maten en kleuren, voor elk ingrediënt of. De glazen potten uit onze serie KORKEN voedselopbergers zijn ideaal om zelfgemaakte augurken en jam in te bewaren, of gewoon om je koekjes lekker knapperig te houden.

En ze zijn nog mooi ook! Voorraadpotten voor perfect inmaken. Doordat de pot doorzichtig is, kan je makkelijk vinden wat je zoekt.


Mondgeblazen door vakbekwame handwerklieden, waardoor elke pot uniek is. De pot heeft een aromadichte deksel, perfect voor het conserveren van je eigengemaakte jam en gelei. Gemaakt van glas, wat geen geurtjes absorbeert of verkleurt. Vind voorraadpotten ikea op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

In de originele verpakking nieuwe prijs €. De labels zijn hier gratis te downloaden en via deze link is ook een volledige instructie te vinden. De potten die hier te zien zijn, zijn de SLOM voorraadpotten van IKEA. Het benodigde papier voor de labels is o. Ebay te verkijgen maar waarschijnlijk is het ook bij hobbywinkels in Nederland te koop. Dit zeer functionele voorraadpotje is ideaal om jouw nootjes of andere levensmiddelen langer houdbaar in te houden. Ideaal hieraan is dat je jouw voorraad luchtdicht kunt opbergen voor een extra lange houdbaarheid.


Wil je de pot steriliseren met heet . VERKOCHTNieuwe witte voorraadpotten met blauwe streep. Ik hou er van als al mijn spulletjes netjes in doosjes, mandjes en of kastjes zitten, dat geeft mij een extra opgeruimd gevoel en net zo belangrijk voor mij, het staat netjes! Het zelfde geldt voor etenswaren, kleine decoratie spulletjes en . Hier het recept voor drie verschillende, eenvoudig te maken, knapperige lekkernijen.


Kerstvormpjes bepalen de stijl en een glazen voorraadpot vormt een leuke verpakking. Het touwtje maakt het geheel af. Alsjeblieft, leuk om te geven! Welkomstgeschenkjes of cadeautjes. SN DRIVA bakvormen, zilver en .

Korken voorraadpot met deksel van het merk Huismerk - Ikea is beschikbaar bij Ikea voor de prijs van €1. Hahaha, ok terechte opmerking. Ik bedoel meer, ik heb ook wel eens voorraadblikken bij Ikea gezien die smerig waren als je ze open deed. Daar zat allemaal roest. Zoiets wil ik dus niet kopen.


Vandaar dat ik me afvraag of iemand deze potten heeft en weet of ze bijvoorbeeld goed sluiten waardoor de . Het deksel heeft een rubber ring, zodat de voorraad goed droog blijft. Bij voorkeur afhalen in Ruien (Vlaamse ardennen) of Leffinge (aan zee), maar. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont voorraadpot folder aanbiedingen per categorie , bij winkel Ikea. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar . Heb je een vrije middag over en zin om een leuke do it yourself te doen?


Fleur je voorraadpotten eens op met deze leuke opdrukken! Zo wordt je bloem- of suikerpot opeens een stuk spannender. Op de foto zie je de SLOM voorraadpotten van IKEA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.