maandag 21 mei 2018

Bplusc gitaarles

Bplusc gitaarles

De gitaarafdeling is binnen BplusC al jaren één van de grootste afdelingen. Gitaarles nemen blijkt jaar in jaar uit, immens populair te zijn. Op de gitaarafdeling van BplusC kun je terecht voor praktisch alle stijlen van gitaarspelen : klassiek, elektrisch, steelstring, flamenco.


Daarnaast kun je ook les krijgen op basgitaar . In de gitaarlessen is mijn belangrijkste doel belemmeringen tussen speler en de muziek weg te nemen. Ik ga uit van de persoon die naast mij zit en probeer de juiste snaar te raken bij de manier van aanpak, en de keuze van materiaal en muziek. Zodat allebei de instrumenten en de bijbehorende skills goed ontwikkeld en geautomatiseerd worden.


Lesvorm E Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen . Probeer dit instrument vrijblijvend uit. Samenspel mogelijkheden Really big band blues-, pop- en jazzband jazz-ensemble popband popschool Lesdagen: Maandag, Dinsdag, . De elektrische gitaar bespeel ik al sinds mijn veertiende. Nadat ik afstudeerde aan het Rotterdams Conservatorium speelde ik, als vaste kracht en soms als invaller, gitaar in diverse bands. Bij BplusC geef ik elektrische gitaarles en bandcoaching.


Stel een vraag over deze . Gedurende het seizoen heb je iedere week les: de ene week gitaarles van een gitaardocent, de andere week basgitaarles van een basgitaardocent. Aan het einde van de lessen zul je voor jezelf goed in kaart gebracht hebben welk instrument jouw voorkeur heeft en ben je er misschien wel helemaal klaar voor om mee te . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor BplusC Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur in Leiden vindt u in dé lokale bedrijvengids. De leukste muzieklessen in Leiden en omgeving vind je. Tijdens en na mijn studie elektrische gitaar aan het Rotterdams Conservatorium heb ik overal door het land in diverse bands en orkesten gespeeld. Ook had ik een gitaarduo.


Ik schreef eigen muziek voor het gitaarduo en maakte arrangementen voor allerlei toepassingen. Zo af en toe maakte ik muziek bij projecten of films, . Wilco geeft gitaarles bij centrum voor kunst en cultuur BplusC op de volgende dagen en locaties: Maandag 14. Momenteel geeft Wilco les bij zijn eigen gitaarschool in Leiderdorp en bij BplusC in Leiden. Klassieke gitaar, elektrische gitaar, pop, jazz of flamenco: alles is mogelijk met de gitaar! Wilco geeft zowel les bij de Gitaarschool in Leiderdorp als bij BplusC in Leiden en Oegstgeest.


Bplusc gitaarles

Kunst en Cultuur BplusC in Leiden en Oegstgeest. Dankzij zijn uitgebreide opleidingen. Peter iert jaar gitaarles met een goed glas champagne! Hij bespeelt een zeldzame gitaar: een modelo Torres.


Bekijk volledig profiel Bekijk volledig profiel. Gespecialiseerd in blues stijlen, ook voor andere stijlen een goede basis. Ik heb jaar ervaring als muzikant en . Leiden, Lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners tot (ver)gevorderden.


Bplusc gitaarles

In diverse stijlen, groepslessen en individueel . Vind hier uw muziekdocent en muziekschool - zangles, gitaarles , pianoles, keyboardles, vioolles, saxofoonles, drumles, accordeonles. Ontdek de danser, muzikant, lezer of kunstenaar in jou! Muziekschool, Dansschool, Popschool, Kunstencentrum, Taalinstituut, Bibliotheek, Onderwijs . Gevorderd (niveau 3) 20.


Start nieuwe beginnerscursus op . BplusC , Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur in. Nou, zei ik, ik heb wel een idee over hoe je hier kan komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.