maandag 21 mei 2018

Brabantia keukenrolhouder

Onze keukenrolhouder is makkelijk te bevestigen aan de wand en is geschikt voor rollen keukenpapier tot 2mm breed. In te stellen om rol van links of van rechts op houder te doen. Deze keukenrolhouder is makkelijk te bevestigen aan de wand en is geschikt voor rollen keukenpapier tot 2mm breed. Uw keukenrol direct bij de hand.


Brabantia keukenrolhouder

Voor iedereen een voordeel. Te bevestigen aan de muur. Veilig betalen Betaalmethoden.


Rol makkelijk te vervangen Te monteren voor links- of rechtshandig bijvullen Overal te gebruiken Bovenplaat van gelakt of roestvrij plaatstaal. Productdetails: Bovenplaat met gekartelde . Naast wandkeukenrolhouders en staande keukenrolhouders heeft fonQ nog meer keukenaccessoires in het assortiment, zoals zeepdispensers en kookwekkers. Levering gemiddeld binnen dagen. Keukenrolhouders van verschillende merken. Geschikt voor keukenrollen tot 2mm.


Brabantia keukenrolhouder

Je keukenpapier meenemen naar de plek waar je het nodig hebt? Kan op natte ondergrond staan zonder dat papier nat wordt. Brabantia Brabantia keukenrolhouder wandmobiel Matt Steel kopen? Gemakkelijk te bevestigen aan de muur. Rvs brabantia keukenrolhouder.


Volledig onbeschadig dus zo goed als nieuw. Vintage keukenrolhouder van Brabantia. In de productvergelijking kunt u een overzicht krijgen van de voornaamste functies van verschillende producten. Zo kunnen de prijsverschillen worden weergegeven en kunt u sneller een beslissing nemen voor het meest gepaste product.


Brabantia keukenrolhouder

Met deze functie kunt u maximaal producten vergelijken. Eind 7 begin -er jaren. In goede gebruikte staat.


Keukenhulpjes en gedekte-tafel artikelen van de bekende europese merken die garant staan voor kwaliteit. Dit model is geschikt voor drie rollen. Plastic folie, aluminiumfolie en keukenpapier.


VERKOCHT, helaas iemand anders was je voor! Toevoegen aan winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.