vrijdag 15 juni 2018

Champagnekoeler gegraveerd

Laat een champagnekoeler graveren met een tekst, naam, logo of figuurtje. Deze RVS koeler hoeft je niet alleen voor champagne te gebruiken. Levering binnen werkdagen. Pak je geschenk snel en gemakkelijk in.


Je kunt natuurlijk ook nog een lekkere fles wijn er bij geven. Geen tijd om naar de winkel te gaan?

Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Wij bieden ook goede rode en witte wijn aan. Wijnkoeler graveren of champagnekoeler. Champagnekoeler Deluxe gegraveerd.


Opstartkosten zijn € 2- per bestelling. Gewenste gravering met uitleg aanleveren via beantwoorden bestel bevestiging. Boven de stuks is het verstandig om een prijs op maat aan te vragen.


Leopold Vienna rvs champagnekoeler dubbelwandig met de mogelijkheid regels te laten laser graveren (antraciet kleur). Een gegraveerde champagnekoeler is een origineel huwelijkscadeau, een bijzonder relatiegeschenken of een mooi eindejaarsgeschenk.

Terwijl een gegraveerde wijnkoeler weer een mooi cadeau voor de wijn liefhebber is en erg leuk is om cadeau te geven voor een 12 . Het is ook ideaal om een stalen champagnekoeler als huwelijkscadeau te geven of als feestelijk cadeau aan een jubilaris te schenken. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! De koeler kan aan de oren gedragen worden.


Standaard komt als ( eenvoudig) bouwpakket. Koeler en standaard vormen een passend geheel qua vorm en uitstraling. Het gedeelte waar de koeler op staat kan wel gegraveerd worden.


We hebben mooie en luxe coolers op een rij gezet, die perfect gegraveerd kunnen worden met jouw logo. Kies dit artikel voor het graveren van: 6dlg kindersets champagnekoelers , wijnkoelers en onderborden. Verschillende unieke aanbiedingen voor relatiegeschenken en champagne koelers.


Uw logo wordt fraai aangebracht d. BESTELLEN: U kunt onder de artikelafbeelding het gewenste aantal invullen en uw eventuele drukwensen. Een groot aantal producten van RVS, zilver of glas kunnen worden gegraveerd met een tekst of logo naar wens. De specialist voor wijn en kaas! Kies daarom snel voor een wijnkoeler graveren of gewoon een wijnkoeler kopen!


Je kunt op de champagnekoeler je logo laten drukken of de naam aan wie je de koeler cadeau doet. Bijna iedere wijnkoeler of champagnekoeler kan worden gegraveerd en zal hierdoor extra opvallen. Deze champagnekoeler wordt gegraveerd met uw tekst of persoonlijke boodschap.

Een super tof gepersonaliseerd cadeau voor vele gelegenheden! Dit is een cadeau dat niet kapot kan en waar de ontvanger dus jaren plezier van zal hebben. U kan volledig zelf kiezen wat u er . Set gouden rechthoekige manchetknopen gegraveerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.