donderdag 21 juni 2018

Charnwood kachels

Charnwood kachels

CHARNWOOD kachels en haarden. Onze showrooms verspreid door Nederland tonen alle merken haarden, houtkachels, gaskachels en schouwen. Download hier de catalogus.


Charnwood kachels

Charnwood is een Engels houtkachel merk. Alle modelen zijn ook te verkrijgen in de volgende kleur: Blauw - Bruin - Groen - Bronze - Gunmetal - Ivoor. Hiervoor geld een meerprijs van. Levertijd tot weken.


De houtkachel met een gesofisticeerd design. Rookgasaansluiting: Achter en Boven. De kachels zijn met zoveel precisie ontworpen en ze doen exact wat ze moeten doen: huizen verwarmen. En dat doen ze in stijl met de prachtige nieuwe ontwerpen dit jaar . De komende maanden wordt onze ruimte met voorzetkachels omgezet naar een ruimte met inbouwhaarden. Alle kachels die momenteel staan opgesteld in onze kachelruimte worden verkocht aan interessante outlet- condities.


Charnwood kachels

Er worden geen nieuwe voorzetkachels meer besteld. Koop of Verkoop charnwood op Marktplaats. Vrijstaande houtkachels. Bekijk het assortiment op onze website.


Hieronder vindt u een overzicht van de meest courante en nieuwste modellen van al onze merken. Wij hebben de beste aanbieding voor u! Inclusief houtvak-onderstel. Nominaal vermogen: kw.


Charnwood kachels

Aansluiting rookgasafvoer: Boven aansluiting en achter aansluiting. Bijzonder sfeervol ontwerp leverbaar in diverse kleuren en maten. Van tot Kw, crème, groen, blauw tot traditioneel zwart. De Island serie is met twee deurtjes ook leuk open te stoken.


Zo kunt u bijvoorbeeld de kastanjes poffen in de haard. Deze kachels voldoen aan de hoogste milieu en veiligheidseisen. Een Engelse kachel van topkwaliteit. Met één verwijderbare handgreep kunt u zowel de deur openen als het schudrooster bedienen. Deze mooie houtkachel is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en vermogenskeuzes.


Dit degelijke product is gemaakt om lang mee te gaan. Klassieke houtkachels ideaal voor elke woning! Specialist in kachels en haarden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.