dinsdag 19 juni 2018

Dolce gusto genio 2 zwart

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Een koude drank, zoals een ijskoffie of ijsthee, maak je ook gemakkelijk.


Je bepaalt de sterkte van een kop koffie door de waterhoeveelheid in te . Verlichting voor kopjes, NEE.

Uitneembaar opvangbakje, JA. Regelbaar opvangbakje (aantal niveaus), 4. Het apparaat zorgt steeds voor de juiste hoeveelheid water, zodat u altijd het perfecte kopje koffie heeft. De machine is enorm compact en heeft een stijlvol . Genio is een compacte, intelligente koffiemachine ontworpen om je leven net een stukje makkelijker te maken!


Geniet met Genio van perfect evenwichtige dranken in een compacte machine die met gemak in elke keuken past. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Inclusief welkomstpakket met Nescafé Dolce Gusto capsules.

Door zijn compacte en unieke design past de Genio op elk aanrecht. Op de capsule wordt de ideale waterdosering afgebeel waarna u deze eenvoudig . Dit product ligt in ons magazijn voor je klaar. Wanneer je vandaag voor . Wil je de Krups Dolce Gusto Genio bestellen? Deze automatische machine is ontzettend. Hoge druk systeem Tot bar . Het model lijkt erg op de Piccolo maar die heeft geen instelbare hoeveelheid water, je stopt bij de Piccolo zelf de watertoevoer.


Nieuw aan dit model is de automatische uitschakeling na. Vind dolce gusto genio op Marktplaats. Koffiezetter Krups Dolce Gusto Genio , Zwart , korting! Voor iedereen een voordeel.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Het succes van de Genio, maar dan nog beter!


Met de handige joystick stel je eenvoudig de automatische waterdosering in waardoor je de lekkerste koffievariëteit creëert.

Kies een variëteit, plaats . Het zal met zijn elegante, matzwarte design niet alleen mooi staan op je aanrecht, maar is bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.