dinsdag 26 juni 2018

Hpl achterwand keuken

In hoofdzaak zijn drie kunststof plaatsoorten zeer geschikt voor een spatwand in de keuken : HPL , Plexiglas en Dibond. Een aandachtspunt bij het plaatsen van een kunststof achterwand is dat er uit voorzorg een hitte bestendige plaat achter de kookplaat geplaatst moet worden om de plaat tegen extreme . Achterwanden zijn opgebouwd uit mm MDF, voorzien van een HPL -laminaat. En als je voor helder glas gaat kun je ook de achterwand relatief eenvoudig je kleur achter de keuken veranderen!


Een praktische en zeer betaalbare oplossing is HPL of Trespa als achterwand.

HPL staat voor High Pressure Laminate en de bekendste variant hiervan kennen we als . Wij denken aan HPL als achterwand , maar dan de volgende vragen: a) Kan dat ook achter de kookplaat bij een werkbladdiepte van 65cm? Nu wordt geadviseerd door een keukenzaak om een glasplaatje achter de kookplaat te . De standaard HPL kleuren collectie van Interblad keukenbladen en interieurbouw. Deze standaard HPL kleuren kunnen we snel leveren. Laminaat is een samenstelling van geperste papierlagen vermengd met hars, lijm en kleurpigmenten.


URL Fabrikant, Hier heeft u een gratis account voor nodig.

Artikelgroep, HPL achterwanden. Hoofdgroep product, Interieur. Hard kunststof ( HPL ) rugwanden. HPL heeft een zeer breed kleurenpallet, waarbij effen kleuren maar ook . HPL (laminaat) heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding en is leverbaar in alle mogelijke kleuren en dessins. Het is bovendien goed te onderhouden en redelijk duurzaam.


Keukenwerkbladen – alles over keukenwerkbladen en achterwanden voor je keuken van HORNBACH, de keuze en de beschikbare maten van een nieuw keukenwerkblad en soorten materialen als steen en hout en achterwandsystemen vind je hier. Resopal GmbH produceert in Groß-Umstadt met ca. Deze producten zijn terug te vinden in treinen, in cruiseschepen, in de interieurbouw en op buitengevels, . Hier laten wij zien hoe je ons nieuwste materiaal Pimp Solid als keuken achterwand bevestigd.


Kunststof als achterwand in de keuken. Bij Waterink Keukenmakerij plaatsen wij jouw kunststof achterwand indien je dit wenst. Wilt u ook een droomkeuken met luxe uitstraling?


Op Bouwdiscount kunt u eenvoudig online al uw glas voor de achterwand keuken bestellen. Uiteraard wordt het glas voor de achterwand keuken geleverd tegen discount prijzen en bij u aan huis geleverd. Voor een particuliere relatie in Zwijndrecht heeft Tivoli Interieur Projekten een koof gemaakt als omlijsting voor de foto- achterwand.

Deze is bekleed met HPL in dezelfde kleur als de kastdeuren van de tegenoverliggende kastjes. Een van de zaken die daardoor niet meer zo goed in een keuken horen, is een tegelwand. We zeggen vaarwel tegen de tegelwand en verwelkomen de kunststof achterwand. In dit blog vertellen we alles over de verschillende materialen en over de designmogelijkheden. Doordat HPL een harde laag heeft aan de oppervlakte, kan deze goed tegen krassen, stoten, intensief schoonmaakwerk en hitte.


Wel zo handig voor in de keuken dus! Ook de mogelijkheden op het gebied van kleur zijn divers. Zo is er altijd een HPL achterwand die bij de rest van het interieur past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.