vrijdag 22 juni 2018

Iglo hotel ijsland

De vijf miljoen sterren. Dit ongekend uitzicht geeft op zich al een bijzonder gevoel, maar in IJsland kun je daar maar zo ook het Noorderlicht zien. Vanuit je bed… Het Noorderlicht vanuit de Buubble.


De prijs is relatief goedkoop. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

In dit bijzondere hotel in IJsland slaap je in een bubble: een transparante iglo zodat je het noorderlicht en de middernachtzon kunt zien! Het indrukwekkende bouwwerk van 2. Wie zijn verblijf nóg spectaculairder wil . Deze unieke accommodatie wordt omgeven door de natuur en ligt in de regio Saariselkä Fell in Fins Lapland. Op zoek naar een unieke overnachting? Eentje die je altijd bij zal blijven? Kom dan bijzonder overnachten in een iglo.


Wanneer we het over een iglo hebben, dan zal je meteen de link leggen naar een iglo gebouwd van sneeuw en ijs.

Egilsstadir en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Stel je eens voor dat je vanuit je bed en iglo het Noorderlicht ziet? A typical Norwegian lavvo tent under the Aurora Staying at a hotel made entirely of ice, sculpted anew each winter, is a fantastic frosty experience in its own right. Sorrisniva Igloo Hotel – Alta, Norway.


IJsland is een avontuurlijke vakantiebestemming, waarbij je veel in de vrije natuur bent en spectaculaire landschappen ziet. Sleep under a sky full of stars, and possibly the Northern Lights, in the transparent bubble hotel Iceland on the Golden Circle route. Reykjavik en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


The bubbles each have a name: Una, Asta and Thorunn for the igloo -like structures and Valdis and Maria for the spheres. The igloos are entirely clear, and the spheres are are clear starting . Wakker worden met het Noorderlicht en de sterren vanuit het glas iglo hotel in Finland. Ofschoon het een relatief kleine stad is, met ca. In het gezellige centrum met haar vrolijk gekleurde houten huizen vindt u de langgerekte winkelstraat Laugavegur met vele . Exclusief vertegenwoordiger voor Hurtigruten.


Dan is het cool om een nachtje te boeken in één van deze drie bijzondere design hotels ! Van een sneeuwhotel in Fins Lapland tot slapen in een iglo in het bos om het Noorderlicht te zien. Hoe spectaculair zo middenin het bos in de middle of nowhere. Zoiets blijft je voor altijd bij.

Als het tenminste helder . Toen we onze reis naar Fins Lapland planden waren twee dingen duidelijk: we wilden sowieso een nacht in een glazen iglo en een ijshotel slapen. Tromsø is een gezellige studentensta maar via Booking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.