maandag 18 juni 2018

Inventum qline 5 liter

Inventum qline 5 liter

De Qis een elektrische en compacte liter keukenboiler. De Qkan staand of liggend gemonteerd worden. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Inventum Qslide-in keukenboiler, liter.


De boiler met de kleinste inhoud is de Q5. Deze zeer compacte rvs-keukenboiler met een inhoud van liter kan zowel staand als liggend in een keukenkast worden geplaatst. Temperatuur is traploos regelbaar tot °C.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Met roestvrijstalen ketel. De Q -boiler heeft een zéér snelle opwarmtijd!


Inventum qline 5 liter

Tot 45°C in slechts ± minuten, tot 80°C in slechts ± minuten. Kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. W, aansluitspanning 230Vac, plaatsing verticaal, plaatsing horizontaal. Wanneer koop je een plintboiler of anders genoemd een compacte boiler? Deze compacte elektrische Qkeukenboiler past door zijn formaat achter iedere keukenplint of in elk keukenkastje.


Denk er daarom aan om bijvoorbeeld de Q -fix boileraansluitset en. Binnen werkdag gratis bezorgd. Bruto prijs: €3149per stuk. Kijk hieronder bij verwante artikelen voor de aansluitset.


Inventum qline 5 liter

Spoelt u alleen voor neem dan een liter plintboiler van bijvoorbeeld Daalderop en bespaar energie. Doet u ook de vaat handmatig dan is deze 10ltr Q - line plintboiler een overweging. Wij verkopen ook cv materialen, radiatoren, dakbedekking, elektromaterialen en een zeer uitgebreid assortiment aan sanitair artikelen.


Warmteservice, gewoon perfect geregeld. Tip: met de Q -Switch (zie accessoires) kunt u de boiler aansluiten op elektra zonder . U krijgt jaar garantie op de binnenketel en jaar op de overige onderdelen. Via de Q -Switch kunnen twee apparaten met een . En wat blijft is het warmwatercomfort, liter van °C achter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.