woensdag 20 juni 2018

Siemens koelkast k134vx20

De juiste prijs voor een Siemens iQ1KI34VXvind en vergelijk je op KIESKEURIG. Mooie en zuinige koelkast. Veel opbergruimte, zowel in de koelkast als in de diepvries. Handige indeling voor vleeswaren en het opbergen van flessen wijn.


Koelkast koelt zeer goed. Enige minpuntje is het gelui maakt iets meer geluid dan wij gewend waren. Inbouwkoelkast met vriezer. Aanbevolen benodigde hoogte. Gemeten bruikbaar volume koeldeel.


Prijzen vergelijk vanaf € 5100. Artikelnummer, KI34VX20. Inhoud koelkast , 1- 1liter. Energieverbruik per jaar, 2- 2kWh. Automatische ontdooiing, Ja.


Garantie, jaar volledige . Aansluitwaarde, Watt. Extra info, Siemens koelvriescombinatie. Conditie, Nieuw in doos. Waar moet je aan denken bij het kopen van een koelkast ? Het energieverbruik bedraagt jaarlijks 2kWh.


Het koelgedeelte heeft een netto-inhoud van 2liter. De koelruimte is onderverdeeld in L. Populaire specificaties. Plaatsing, Volledig geïntegreerd. Draairichting deur, Omkeerbaar. De ontwerpers van Siemens hebben nagedacht over hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw groenten langer lekker vers en knapperig blijft.


De oplossing is een speciale ruimte in je koelkast , die door Siemens is gedoopt tot crisperbox. Binnen dit gedeelte gaan groente en fruit langer mee en kun je blijvend genieten van de . Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen.


Touchscreen is geblokkeerd? Hoe kan ik dit deblokkeren? Reageer op deze vraag Misbruik melden. De temperatuur regelaar werkt niet goed. De binnenruimte- die verlicht is- is onderverdeeld in vijf koelschappen, een deurvak en een groentelade.


Siemens KI34VX: koelkast met koelschappen en vrieslades. Is dit niet de handleiding die. Ja, dit is volstrekt normaal.


Het vocht dat met de warme lucht of de warme producten in de koelkast -vriescombinatie komt slaat neer op de koudste delen, in dit geval de achterwand van de koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.