dinsdag 26 juni 2018

Stomerij breestraat leiden

Stomerij breestraat leiden

Dit heeft geresulteerd vooral in tevreden klantenbestand dat ons altijd weer weet te vinden als het gaat om duurzame kwaliteit. Wij werken daarbij snel en geheel conform de gemaakte. Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn treft u hier onze ruime openingstijden aan. Contact gegevens Stomerij van AALST.


Stomerij breestraat leiden

Wij zijn verhuisd van de Hogewoerd naar de Hogewoerd 111A. Het pand is verbouwd en opnieuw ingericht met de meest moderne wasmachines en drogers. Daarnaast zijn onze werkzaamheden uitgebreid.


Map DataImage may be subject to copyright. VVV Nederland Maarsbergseweg 20. Voor kleine reparaties maar ook grote veranderingen kunt u bij ons terecht.


Stomerij breestraat leiden

Kleine en soms ook grote defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs, professioneel hersteld te kunnen worden. Robijn kledingreparatie, atelier en stomerij heeft jarenlange ervaring. Nieuw en gedragen kleding, . Gespecialiseerd in kledingreparatie, stomerij , sleutelservice.


De meest volledige site met ruim 66. Wasserij En Stomerij vestigingen gevonden in Leiderdorp. Momenteel heeft onze Stomerij Service de volgende actie: STUKS BRENGEN, STUKS BETALEN! Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.


Wij hebben altijd een oplossing voor u. Door onze jarenlange ervaring en de kwaliteit die we altijd leveren vinden we altijd een passende . Er is in deze historische stad veel te ontdekken en te beleven. Ontdek alle verborgen pareltjes. What are the closest stations to Stomerij Tailor? Kledingreparatie in Oegstgeest. Van Aalst helpt u graag in uw behoefte naar Stomerij.


Leiden is de Stad van Ontdekkingen. Via hier aangegeven contact mogelijkheden. Telefoonnummer van: Van Aalst. Hieronder meer bedrijven uit de regio?


Stomerij van Aalst die er nu nog zit, verhuist naar een winkelpand aan de overkant van de straat. Oudendal is eigenaar van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.