woensdag 18 juli 2018

Indoor speelparadijs het zuiderparadijs den haag

INDOOR SPEELPARADIJS ZUIDERPARK. De indoor speeltuin van Den Haag. Controleer wijzigingen in het rooster alleen via de officiële website WWW. Er zijn leuke speeltoestellen.


Voor peuters is er een aparte peuterhoek.

Het leukste Speelparadijs. Een klein indoor speelparadijs. Tegen betaling kunnen kinderen in autootjes rijden, neem daarvoor muntgeld mee. In deze overdekte speeltuin kunnen kinderen zich helemaal uitleven.


Er is een speelplek voor peuters. Klim en klauter op de uitdagende speeltoestellen. Voor de ouders is er gratis internet en er zijn diverse computers.


Een leeshoek, rookruimte en zonnebanken zorgen ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen. Als dat maar goed gaat dacht ik want het feestje werd op een zaterdag gevierd! In de ballenbak De Haagse Hogeschool . Binnenspeeltuin voor als het weer niet meewerkt. Wel zijn we vorig zomer naar de Kijkduin Sesamstraat tentoonstelling geweest. Ze vragen behoorlijk wat entree en je hebt het in een half uur echt gezien.


Voor elke leeftijd zijn er uitdagingen verwerkt in onze structuur. Als je een heel dagje uit wilt en overdekt is de Indoorspeeltuin de Jungle in Vlaardingen een aanrader. Hier is echt megaveel om te doen.


Zuiderparadijs – Den Haag. Aanmelden kan voor één moeder en maximaal twee kinderen. We hopen je op vrijdag april te zien! Datuvrijdag april.


Linnaeushof is een recreatie- en attractiepark gevestigd in het Noord-Hollandse Bennebroek. Kenmerkend is dat er geen elektronische apparaten of achtbanen aanwezig zijn, maar de bezoekers alle attracties zelf in beweging moeten brengen. In totaal zijn er rond .

Allerlei leuke columns en tips… én soms een leuke actie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.