woensdag 18 juli 2018

Kookworkshop bodegraven

Waar buiten reizigers wachtten op hun trein, kunt u nu aanschuiven om te genieten van uw eigen culinaire prestaties. Het Kookstation is het resultaat van culinaire passie in een karakteristieke omgeving. Live cooking, kookfeest voor iedereen!


Interesse in leren koken, de Caribische keuken, mix van Afrikaanse, Indiaanse, Chinese en. Behalve dat dit een garantie is voor gezond eten, betekent dit dat bedrijven die een kookworkshop of een kookcursus volgen, dit op een fiscaalvriendelijke manier kunnen inboeken. Nadat u de verschillende producten heeft opgehaal wordt u uiterlijk 16.

Daar wordt u met veel enthousiasme begeleid om een 4-gangen diner te bereiden. Tijdens de kookworkshop geniet u niet alleen van het werken met verse topproducten, maar ervaart u ook de liefde. Onemotion presenteert jouw workshop, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Gouda, Zoetermeer, Bodegraven , Waddinxveen of Woerden.


Dato Training HIITcenter Bodegraven. We starten bij DATO met een workout van uur ( sporten en uitleg wordt afgewisseld) daarna is er ruimte om te douchen (bij DATO of lekker thuis) en om 17. Afgelopen decennium zijn er een hoop mooie culinaire creaties gemaakt, mensen samengekomenen de tafel de nodige eer bewezen. Iets waar wij trots op zijn!


Verandering van spijs doet eten en daarom nodigen wij u uit.

Culinaire mogelijkheden voor elke gelegenheid. Of wilt u zomaar een gezellige avond met familie of vrienden? Thuiskok Zwaneveld biedt u allerlei mogelijkheden. Wat dacht u van een kookworkshop ? Met een groep koken om er daarna met elkaar van te genieten. Of hapjes maken en aansluitend.


Welkom op de site van Volksuniversiteit Het Groene Hart. Wij organiseren cursussen, workshops, lezingen en excursies in Bodegraven en Woerden. Met inzet van enthousiaste en vakkundige docenten bieden wij cursisten de kans om hun kennis en vaardigheden (verder) te ontwikkelen.


Het actuele cursusprogramma vind . Iedereen die gezellig samen met anderen wil koken en eten is welkom. Je doet ideeën op voor gerechten die met weinig geld en inspanning te maken zijn. Kookcursus voor mannen van 65-plus in Bodegraven groot succes. Mannen van 65plus krijgen kookcursus Foto: Rob Vlastuin.


BODEGRAVEN Onder het moje bent nooit te oud om te leren, organiseert de welzijnsorganisatie Welzijn onze Zorg in Bodegraven sinds december een kookcursus voor mannen van 65-plus. Wat een gezellig station in Bodegraven , Het kookstation van Jurgen en Mariska, met vrolijk en vriendelijke medewerker(sters) afgelopen oktober voor de 4e maal een kookworkshop gedaan met onze personeelsvereniging, het blijft een Klapper! Jurgen en zijn personeel verstaan hun vak en vertellen vol passie hierover,.

Van april tot en met mei is het weer Romeinenweek. Een week waarin het Romeinse verleden centraal staat. Er zijn in het hele land activitei- ten, ook in Bodegraven -Reeuwijk.


In de Romeinenweek biedt de gemeente in samenwerking met het Kookstation een kookworkshop aan met Romeinse. En met Kookparty wordt kokkerrellen nog leuker! Koken is leuk, lekker en gezellig. Volg met elkaar een kookworkshop , organiseer een kookfeestje of boek een diner aan huis.


Wenst u nog beter te leren koken? Dan is een individuele kookles iets voor u. Alles kan, op iedere gewenste locatie - ook bij je thuis in Bodegraven. Speciale kerst workshop - bloemen en textiel - naailessen - leren naaien - bloemschikken - Atelier de PaSpop - Regio Woerden - Utrecht - Harmelen - Bodegraven - Zegveld - Kamerik . Wandelarrangement, schilderarrangement, workshop bloemschikken, Rozenarrangement, kookworkshops.


Graag denken we met u mee om er een geslaagde ochten middag of avond van te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.