vrijdag 13 juli 2018

Inzethaard barbas

Officiële website Barbas houthaarden. Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Deze Barbas Panolux inzethaard is nu bij ons in de opruiming en heeft een vermogen van ca. Barbas is een zeer gerenommeerd merk in de branche.

Deze kachel is natuurlijk al gebruikt, maar kan nog prima een ronde mee. Door de ruiten hebt u een uitstekend zicht op het sfeervolle houtvuur. Een populaire serie van Barbas kachels is op dit moment de Barbas Unilux. Deze inzethaarden zijn ideaal om te plaatsen in een bestaande situatie. Door het doordachte ontwerp zijn deze inzethaarden makkelijk te plaatsen om een open haard te vervangen.


Het hoekmodel en het model met 3-zijdig glas uit deze serie zijn . Ondertussen is deze haard toe aan zijn 6e generatie. Wederom zijn er grote verbeteringen doorgevoer zowel wat betreft de techniek als het design.

Nu met verschillende kaders. Door het herontwerp is de brandruimte nog praktischer geworden en brandt de haard beter, ook met minder hout en op een lager vermogen. Voor de bekleding is gekozen voor het unieke beton keramiek.


Is er weinig ruimte om een haard in te bouwen? U wilt een houthaard plaatsen in een bestaande open haard? Dan is de Barbas Unilux-de ideale keuze. Alle houtinzethaarden van Barbas hebben een convectiemantel die via de voor en bovenkant vh toestel de lucht verwarmt en gelijkmatig verspreidt. De haarden hebben een minimale inbouwdiepte.


Uitgebroken owv verbouwing. Kan meteen opgehaald worden, staat. Het model heeft en zal zowel vanuit ontwerp als functionaliteit zijn waarde altijd behouden. Maar de techniek staat niet stil.


Inzethaard , Barbas Unilux 6. De Unilux serie is maar liefst in acht maten leverbaar en met vier verschillende kaders, kortom er is altijd een passende maat te vinden. De Unilux serie is uitgerust betonnen binnenwerk, dit heeft een hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een . Barbas beschikt over diverse soorten inzethaarden die ieder verschillende voordelen met zich meebrengen. Deze haarden zijn tegenwoordig erg populair.

Wanneer u kiest voor de sfeer van een openhaard en het rendement van een zuinige houtkachel, . Met een kachel of haard van Barbas gaat u voor jarenlang stookplezier en kunt u genieten van het sfeervolle vlammenspel en een aangename warmte. Universal-inzethaarden. Eenvoudig in te bouwen inzethaard met optimaal zicht op een prachtig vuurbeeld. Inbouw inzethaard Barbas. Type klus: Openhaard plaatsen.


Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Hierdoor kunt u optimaal genieten van een heerlijke, warme sfeer in uw woonkamer. Deze gebruikte kachel is te zien in onze showroom in Halle. Neem dan contact met ons .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.