woensdag 25 juli 2018

Magimix le blender chroom + mini blender

Magimix le blender chroom + mini blender

Ik gebruik deze mini kom bijna evenveel als de grote kom op mijn blender. Coolblue: alles voor een glimlach. Het is ideaal om twee handenvol noten te crushen, bij mij cashews en pistache noten, en dan mag ik hem niet te lang laten draaien anders zijn ze tot stof vermalen. Maak je een heerlijk plantaardig beleg mee, of een lekkere dip. Door een slim samenspel van de unieke kom-vorm en de roterende messen wordt alles smeuiger en beter gemixed.


Magimix le blender chroom + mini blender

Vier functies met instelbare snelheden met groot bereik, voor vloeistoffen,. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste, mooiste en beste Magi. De magimix minikom plaats je in plaats van de blenderkan op het motorblok van le blender. Een sterke en vooral stille blender die niet al te veel ruimte inneemt en prima is schoon te houden.


Met de minikom lanceerde Magmix onlangs een interessante uitbreiding op het systeem. Blend de smoothie en neem deze gelijk mee. Je kunt er ook gestampt ijs en snelle ijsdesserts mee maken! De vier voorgeprogrammeerde functies maken het je nog eenvoudiger in de keuken.


Magimix le blender chroom + mini blender

Deze mini -kom is eenvoudig met een beweging op het motorblo. Met de Blender worden uw smoothies, soepen en bijv. U kunt er ook gestampt ijs en snelle ijsdesserts mee maken! Glazen kohittebestendig glazen kom voor warme en koude bereidingen. L - Wit (Keukenmachines).


Daarnaast kan je met deze blender ook soep maken en algemene ingrediënten mengen of pureren. Het vermogen van de blender wordt automatisch aangepast naar de . Le Blender (Le Blendèèèr) wel te verstaan. En inderdaad: zowel soep.


Jug style blender for making smoothies, soups, batters, dessert and crushing ice and mixing cocktails Pre-set programmes cut down on decision time, while pulse function. Magimix Le MINI Plus Food Processor 1. Unique Blendermix system produces an ultra fine blend for velouté soups, smoothies, pancake batters and much more. Tim Toxopeus Tim en ik kennen elkaar al een paar jaar via mijn stageperiode bij het gamedesign bedrijf waar hij werkt . L at Peter's of Kensington.


Standaardaccessoires: glazen kom mengspatel doseerbeker receptenboek. Le Micro Mini Chopper Matte Chrome.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.