donderdag 26 juli 2018

Suikerpotje pip

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. De suikerpot maakt deel uit van het Floral servies. De pot heeft het Ribbon Rose dessin en het deksel het Lovely Branches dessin.


Suikerpotje pip

Beiden hebben gouden details. Het deksel heeft een uitsparing voor een lepeltje. Koop of Verkoop pip suikerpotje op Marktplaats. Vind pip suikerpot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Bij je koffieservies kunnen een bijpassend melkkannetje en suikerpotje niet ontbreken. De meeste melkkan en suikerpot varianten zijn onderdeel van een complete serviesserie. Zo kun je sparen voor een compleet servies. Met een opvallend setje kun je ook juist je huidige servies opvrolijken. Hierdoor hoeft zelfs een zoetekauw de pot niet vaak bij te vullen.


Suikerpotje pip

Combineer de suikerpot met een bijpassende melkkan en theepot voor een bont geheel. Pip studio floral khaki suikerpotje. Ideaal om te combineren met het melkkannetje! Het knopje op het dekseltje is ook in de vorm van een bloem.


Dit roze suikerpotje is gemaakt van porselein. Pip Studio Floral Sugar Bowl Pink van Pip Studio Floral is voorzien van kleine bloemetjes. Blomus Basic Suikerpot met RVS Deksel - 1ml.


Suikerpotje pip

Stelton EMReverse Suikerpot - Matzwart. Broggi Ambasciata Sugar bowl Silver-. Pip Spring to Life Suikerpot - Pink - afbeelding 1. Zo zoet als suiker, zo kan je deze Spring to Life suikerpot van Pip Studio wel omschrijven. Dit suikerpotje is prachtig versierd met bloeiende rozen en tulpen in combinatie met een antiek bloemetjespatroon Deze pot is gemaakt van porselen en heeft een leuk goud randje. Deze suikerpot is vervaardigd van hoogwaardig porselein dat we hebben versierd met een antiek bloemetjespatroon in combinatie met prachtige illustraties van blo.


Floral Suikerpotje Khaki te koop bij Gloudemans koken en kado ruime voorraad aan PiP servies! Melkkan en suikerpotje van Pip Studio. Royal White dessin maakt deel uit van het Royal White servies. Geen probleedit fleurige suikerpotje met deksel misstaat zeker niet op de salontafel. Het kleine, witte roosje bovenop de deksel maakt het plaatje helemaal compleet.


Het pot is verkrijgbaar in drie kleuren, dus staat altijd goed bij je interieur. Maak de set compleet door het melkkannetje naast dit suikerpotje te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.