dinsdag 21 augustus 2018

Dans zoetermeer

Devotion is er voor iedereen! Leer de Cubaanse salsa dansen bij salsaschool Havanando in Zoetermeer ! Privélessen en Worskhops. Kijk voor meer informatie over privélessen en workshops voor feesten (bijv. bruiloft, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest) hier.


Paaldansen, Burlesque, Salsa, Bachata en Kizomba.

Wij verzorgen leuke, kwalitatief hoogwaardige sportieve danslessen. Stijldansen in Zoetermeer , De gezelligste dansschool uit de regio met alle dansvormen onder één dak. Op jonge leeftijd ging Mirjam via dansschool Wazoem in Zoetermeer naar de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam.


Den Haag en Nootdorp en was . Dansschool SalsAventura in Zoetermeer. Ons doel is om dans niet alleen als sport, maar ook als theatervorm te benaderen. Het accent in onze lessen ligt zowel op danstechniek als op een artistieke uitvoering van een stuk.

Intro van de Kerstvoorstelling Dans CKC Zoetermeer Door Jessica Groenewegen CKC Zoetermeer. Je kunt bij Livello een recreatieles . CGV Zoetermeer Dans jaar en ouder Aanvang: Diverse dagen Activiteitnr:2Aanbieder:Gymnastiekver. Het Dobbeplein vormt vandaag het decor voor optredens van meerdere bands, zoals de indorockband Trustful7. Als ze een bekend liedje inzetten, beginnen tientallen mensen spontaan de potjo potjo te dansen.


De dans heeft iets weg van linedance en bestaat uit een paar simpele danspassen die . Havanando is een jonge en gezellige dansschool gespecialiseerd in de authentieke Cubaanse salsa. De oprichter van Havanando, Eddy Alfonso, . Wil jij graag een dansles van Salsaventura uitproberen, maar heb je de Proeflessen gemist? Geen paniek: je kan deze week de eerste les van de cursus nog meedoen als betaalde Proefles! Piloxing in Zoetermeer , Piloxing is een combinatie van pilates , boksen en dans. Een betere high intensity training vind je niet, volg de cursus Piloxing.


Het is weer zover de nieuwe streetdance lessen gaan beginnen. Maak kennis met deze dynamische manier van dansen en dans lekker met je vrienden op swingende muziek. Wil je Parkour-Freerun-Tricks leren?


Een leven lang bewegen, dus ook na je 50e.

Hip Hop is een dansstijl waarbij voornamelijk gedanst wordt op de… Jazzdance. Jazz) dansen in groepsverband op moderne en swingende muziek. Op zaterdag maart gaan we met een grote dansdelegatie naar sporthal de Veur in Zoetermeer.


We gaan daar onze dansen laten zien en kijken naar anderen. Voor Salsa in Zoetermeer kom je naar de Silverdome. Deze bekende hotspot is onze locatie voor de salsa, bachata en kizomba lessen en feesten. De lessen vinden plaats in Grand Cafe Ilili.


In deze locatie hebben we op dit moment geen proeflessen. Internationaal Danstheater, dans vacatures in Zoetermeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.