dinsdag 21 augustus 2018

Delonghi magnifica s ecam 22 110 b zwart handleiding

Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden. SB Condenswater opvangbak links. DeLonghi Magnifica S ECAM 21. Wie iemand waar dit in het. Bij mij bleek gewoon het rubberen ringetje dat om het zwarte stoompijpje zit eraf te zijn.


Delonghi Magnifica S ecam 22.

Molen maalt niet, bovenvermelde draait wel, geeft een ratelend geluid. Ik ben op zoek naar een schroef links draad die het maalwerk fixeert. Het bekijken en downloaden van deze Koffiezetapparaat handleiding is geheel gratis. SB kunt u die hier stellen.


Het ontkalken is namelijk simpel! We leggen het uit in stappen! De consumentenbond heeft dit koffieapparaat uitgeroepen als beste koop. Volautomaat Espressomachine - Zwart.

Koffiemachine is geschikt voor zowel espressobonen als gemalen espressokoffie. Met deze handige koffiemachine kun je jouw favoriete espresso of caffé latte zelf bepalen door de gewenste temperatuur, h. Waterreservoir ( uitneembaar). Druipbakje (uitneembaar).


Afgifteblok koffie (verstelbaar in de hoogte). Raadpleeg de handleiding voor het ontkalken en reinigen van de machine. Verder zijn beide machines exact hetzelfde. B Zwart handleiding (MB) . Bestel de beste aanbieding.


Technisch gelijke modellen zijn de ECAM 21. De modellen verschillen in hun kleurstellingen. De machine is volautomatisch en kan . Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe apparaat.


Neem er de tijd voor om deze instructies voor het gebruik te lezen. Zo vermijdt u dat er gevaren optreden of dat het apparaat be - schadigd wordt. In deze handleiding gebruikte symbolen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.