donderdag 23 augustus 2018

Elektronisch waterslot

Elektronische waterslot. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Elektronisch waterslot

Wat is de functie van een wasmachine waterslot ? Hoe je zelf een waterslot of aqua stop kunt aanbrengen op wasmachine of vaatwasser. Een waterslot op je wasmachine beschermt je tegen waterschade wanneer de wasmachine onverwachts lekt. Er zijn verschillende soorten waterbeveiliging voor je wasmachine: de bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging. Wanneer heb je deze beveiliging nodig?


Stel, je wasmachine staat op zolder. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Een aquastop of waterslot is een beveiligingsklep die de watertoevoer naar een waterverbruikende machine afsluit als er lekkage wordt vastgesteld. Typisch gebruik in het huishouden is als extra afsluiter op een toevoerleiding voor een wasmachine of afwasmachine om waterschade door overstromingen bij een lekkende . Waterslot elektronisch water slot sensor op de vloer, als deze wordt gedetecteerd wordt de watertoevoer automatisch geblokkeerd Wasmachine en Afwasmachine.


Elektronisch waterslot

Voorkomt veel waterschade inclusief batterijen. Bestel de DELTAC ELEKTRONISCH WATERSLOT nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing bieden wij al jouw klusartikelen. Zodra de sensor van het waterslot water detecteert, sluit het de watertoevoer af . Aansluiting, Binnendraad x buitendraad.


Elektronisch waterslot

Voeding, Batterij (incl.) Garantie, jaar . Te koop: elektronisch waterslot van het merk nedco. Nooit gebruikt, alleen ooit uit de verpakking gehaald. Niet alleen uw wasmachine of vaatwasser kan lekken, ook de magneetafsluiter die het water in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.