donderdag 23 augustus 2018

Ovenlamp 40 watt e14

Kun je niet zien of de broodjes al goudbruin gebakken zijn? Dan is het tijd voor een nieuw ovenlampje. Met kleine ( E) fitting.


Osram ovenlamp met kogel van Watt met een Efitting (klein) is een ouderwetse gloeilamp met mat glas. Aantal watt: 40Kleur glas: MatWelke fitting: E(klein)Aantal stuks in verpakking: 2.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Online of in één van onze winkels. Vervaningslamp 40W voor je AEG oven. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Kan natuurlijk niks zeggen over de duurzaamheid. Over de lange duur zal blijken of de hoge prijs de moeite waard was. Overigens werd deze bij Conrad nog het scherpst aangeboden.

Weer goed zicht in mijn oven. Het vorige lampje was ongeveer jaar meegegaan . Andere klanten bekeken ook. Verkoop door: SameLight. Extra informatie, Beschikbaar. Geschikt voor, universeel.


Gegevens Onderdelenhuis. Electrolux lamp voor in de oven. De in mat glas uitgevoerde E(kleine fitting) ovenlamp is speciaal ontworpen voor gebruik in ovens. De gloeilampen zijn bestemd tegen temperaturen tot 3graden celcius.


Bestel je Oven lamp nu eenvoudig online bij Fiyo. De lamp heeft een diameter van mm. Bestel direct online een E, Eof Govenlamp , bestand tegen temperaturen tot 3of 4graden. Wij bieden ovenlampen aan in alle uitvoeringen: Elamp, ELE GLED en nog veel meer.


De helderheid van onze ovenlampen beginnen bij watt en lopen op tot watt. Spaar- en ledlampen hebben minder vermogen in watt nodig dan een gloeilamp om dezelfde hoeveelheid licht te produceren.

Ovenlamp Ovenlamp Watt Winkel Online. Online besteld voor 16:uur is morgen in huis. Of kom langs in de verlichtingswinkel wattnou in Rotterdam. Reuze assortiment en nergens goedkoper! Het versterkte gloeidraad en de messing kap maken de lamp hittebestendig.


Zo is deze Philips Bakovenlamp ideaal voor in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.