vrijdag 24 augustus 2018

Recept broodje hamburger speciaal

Broodje hamburger Peter speciaal. Dit broodje moest ik van mn man (Peter) op Smulweb zetten. Ontdek meer: Tonijnsalade. Snij het broodje open en beleg het met wat sla. Was de sla en laat ze goed uitlekken.


Recept broodje hamburger speciaal

Verhit de grillpan en bak de hamburgers in minuten aan beide kanten gaar. Bak de uienringen naast de hamburgers mee en schep ze regelmatig om. Snijd de broodjes open en rooster ze.


Beleg de broodjes met de sla, uienringen en de hamburgers. Hierbij verklap ik jullie het geheim van het lekkerste broodje hamburger ooit! Vroeger maakten wij het gehakt aan met een zakje hamburgerkruiden. Een overheerlijke broodje hamburger , die maak je met dit recept. Bekijk het recept en maak zelf het lekkerste broodje hamburger ooit.


Recept broodje hamburger speciaal

Dat wordt smullen, reken maar. Ontkorst de sneetjes brood en verkruimel ze (in de keukenmachine). Breng op smaak met peper en zout.


Vorm van het gehaktmengsel, gelijk aan het aantal . Leg ze op een ingevette plaat en zet ze even in de koelkast. Maak de uiringen in een kom aan met de azijn en een snufje. Hoe bouw je het klassieke broodje hamburger ? Ik laat het je zien tezamen met het recept. Recept voor hamburgers.


Recept broodje hamburger speciaal

Bereidingswijze: Begin met . Maak zelf broodje hamburger speciaal. Hamburgers maak je gemakkelijk zelf, met gehakt en kruiden. Heerlijk op een knapperig (geroosterd) broodje , bijvoorbeeld een Italiaanse bol, geserveerd met sla, ui, tomaat en avocado en saus naar keuze. Het is immers ook heerlijk om als Nederlander een frikandel speciaal te eten als je weer terugkomt van vakantie!


Bouw je eigen hamburger met dit leuke recept. Kijk voor extra inspiratie ook op plus. Beleg het broodje met rucola, rode ui, plakken augurk en burger met kaas en ei.


Recept broodje hamburger speciaal

Een gezond broodje hamburger voor iedereen die schuldvrij wil genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.