dinsdag 11 september 2018

Delonghi ontkalker 100 ml

Delonghi ontkalker 100 ml

Het houdt uw koffiemachine in optimale co. Laboratoriumtesten bewijzen dat deze ontkalker keer effectiever en sneller kalkaanslag verwijdert dan andere traditionele . De formule is naast 1 ecologisch, ook krachtiger tegen kalkaanslag in espressomachines. Ontkalk regelmatig uw koffiemachine voor het behoud.


Delonghi ontkalker 100 ml

Met flesje kan je keer ontkalken. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Verpakking: flesjes van 100ml per doosje. Zo houd je de leidingen van de machine kalkvrij.


Voeg liter water toe . Door regelmatig te ontkalken verleng je de levensduur van jouw . Door het gebruik van deze ontkalker houdt je je koffiemachine in optimale conditie en zal de smaak van de koffie optimaa. Aanbeveling: bespaar en koop ons huismerk Eccellente Snelontkalker - Melkzuur voor Delonghi. Inhoud flacons DeLonghi ontkalker , á 100ml. Het is gemaakt van niet-vervuilende en biologisch afbreekbare grondstoffen van plantaardige oorsprong. Gebruik de ontkalker voor uw machine regelmatig.


Het product samen met liter water in het waterreservoir . Soort apparaat: Koffiemachines, Inhoud: 1ml. Aantal inbegrepen producten: stuk(s) . Levertijd: Meer dan werkdagen. Binnen dagen gratis retour!


De nieuwste producten, de juiste prijzen! Tot 20:klantenservice en verzenden! Dit product is helaas niet (meer) beschikbaar in ons assortiment. Klik hier voor alternatieven. DeLonghi ontkalker is een zeer efficiënte ontkalker voor volautomatische espressoapparaten (type ESAM en ECAM) gemaakt van natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare substanties.


Delonghi ontkalker 100 ml

Het is niet bijtend en niet agressief voor het apparaat. De ontkalker werkt reinigend en antibacterieel. Deze verpakking bevat flesjes . Regelmatig ontkalken hoort bij een goed onderhoud van je machine.


Hierdoor blijft de smaak van de koffie optimaal behouden en wordt de levensduur van het apparaat verlengd. De verpakking bevat flesjes van 1ml. Per ontkalkingsbeurt gebruik je één . Ontkalker voor je DeLonghi espressomachine. EcoDecalk Mini is geschikt voor alle DeLonghi koffiemachines.


Bevat verpakkingen met elk een inhoud van 100ml , goed voor 2x ontkalken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.