dinsdag 11 september 2018

Lutherse kerk bodegraven trouwen

Dit is, omdat ten tijde van de bouw van de eerste kerk de Lutherse Kerk weliswaar gedoogd wer maar officiëel niet toegestaan was. Het kerkgebouw werd dus achter een woning gebouw niet direkt zichtbaar vanaf de openbare weg. Informatie trouwen gemeente Bodegraven -Reeuwijk.


In Bodegraven Reeuwijk is het ook mogelijk om te “ trouwen voor de wet” in de Lutherse kerk. Nu ook Cultureel Centrum.

Door terugloop van het aantal . Trouwen kan nu ook in de Lutherse kerk. Kiest u voor een moderne omgeving, dan kunt u terecht in de trouwzaal in het gemeentehuis. En dat deden Sander en Daniëlle, samen met iedereen die hun lief is. Kijk mee naar hun bruiloft in Bodegraven. Bodegraven is ook wel bekend als Borref(t) en ligt midden tussen de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.


Bodegraven ligt middenin het Groene hart en heeft dus een gunstige ligging.

Deze website wordt verzorgd door de Protestantse Gemeente Bodegraven. De kerk van Bodegraven is . Deze is onstaan uit de voormalige Hervormde Gemeente, Gereformeerde Kerk en de Evangelisch Lutherse gemeente. Zo rond het middaguur zullen alle daggasten zic verzamelen bij het huis van de ouders van de bruid.


Om 13:uur worden we verwacht in het Lutherse Kerkje in Bodegraven waar wij voor de wet zullen trouwen. Een uur later om 14:uur trouwen wij in de St. Willibrordus Kerk in Bodegraven voor de kerk. Al eeuwenlang wordt in onze kerk de Bijbel gelezen, gebeden en gezongen en wordt hulp geboden aan hen die dat nodig hebben.


Bent u nieuw in de gemeente : welkom. Zoekt u een adres van een kerkgebouw? Vertrek naar Lutherse kerk. Routebeschrijving verderop in het dagprogramma. Burgerlijk huwelijk wordt gesloten door dhr A. Schans in de Lutherse kerk in Bodegraven.


Het is nu zover dat de DTB van het Zuid-Hollandse Bodegraven -Reeuwijk onder handen worden genomen.

B035: Evangelisch- Lutherse gemeente te Bodegraven , inv. R061: Gaarder van de impost op het trouwen en begraven te Reeuwijk, Sluipwijk, Stein c. En hopen ze weer te zien op een volgend feestje? Trouwkaarten: Van kaartjes tot kiekjes.


Trouwceremonie Leiden en trouwlokaties zoeken omgeving Leiden. Bekijk de huwelijkslocaties voor inzegening burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening of feest bruiloft. Lutherse Kerk en bij een huwelijk op zaterdag in het gemeentehuis, de Lutherse Kerk of op een andere locatie: € 1080.


Toegang tot de akten van Bodegraven (DTB), die digitaal beschikbaar zijn op FamilySearch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.