vrijdag 28 september 2018

Elektrisch warmtekussen

Elektrische kussens koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Fijne elektrisch dekentje met verschillende warmte standen. Vond je dit een nuttige review?


In de koude wintermaanden is het kopen van een warmtekussen zeker aan te raden.

Daarnaast is van belang dat ze beveiliging hebben tegen oververhitting. Bij bepaalde sportblessures zoals spierscheuringen wordt het zelfs aangeraden om een elektrisch kussen te gebruiken. De droge warmte die het kussen afgeeft, helpt het herstelproces te versnellen. Wil je een elektrisch kussen kopen, of verschillende elektrische kussens vergelijken?


Hieronder lees je meer informatie over . Het kussen bevordert de doorbloeding en ontspant de spieren. De elektrische kussens hebben meerdere temperatuurstanden waardoor je zelf instelt hoe intensief je spieren worden verwarmd. Er zijn kussens met een specifieke pasvorm die je .

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Op zoek naar een warmtekussen ? Het elektrisch warmtekussen comfort plus, ademend kussensloop van extra zachte microvezel fleece, Temperatuurregelaar met standen en absolute veiligheid. Een elektrisch kussen - ook wel warmtekussen genoemd - is eigenlijk een moderne kruik of pittenzak.


Het grote voordeel van een warmtekussen is dat je de temperatuur zelf kunt instellen. Vaak kun je kiezen uit meerdere temperatuurstanden, zodat je zelf kunt bepalen hoe warm het kussen wordt. De verlichte schakelaar, die is voorzien van drie warmtestanden, is eenvoudig in gebruik en de katoenen hoes van het kussen is te wassen in de wasmachine. Met een vermogen van 1. Je kunt een warmtekussen gebruiken om gemakkelijker in te slapen (eventueel in combinatie met een elektrische deken), om ervan te genieten op de bank of om eventuele pijntjes in de nek of rug te . Dit elektrische kussen van Inventum houdt uw hoofd lekker warm tijdens de koude dagen. Voorzien van automatische uitschakeling na minuten.


Vind warmtekussen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Alle elektrische dekens, verwarmende onderdekens en wasbare verwarmingskussens hebben het begeerde Oeko-Tex-certificaat gekregen.


Heating pad: Type HK 1Cosy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.