dinsdag 4 september 2018

Goedkope zaaltjes leiden

Goedkope zaaltjes leiden

Zoek je een (feest) zaal in Leiden ? Ook dán kun je terecht bij Rockademy! De centrale ligging, de eigen cateringsmogelijkheden en alle aanwezige apparatuur maken . Ben je op zoek naar een feestlocatie Leiden ? Of misschien zaalverhuur Leiden ? Feestlocaties zijn er in alle soorten en maten. Wellicht betrek je de mooie stad Leiden bij het organiseren van een feest op je feestlocatie Leiden ? Wil je juist een compleet georganiseerd themafeest Leiden ? In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.


Goedkope zaaltjes leiden

Partyzalen voor een onvergetelijk . De betaalbaarste locatie in Leiden voor al uw evenementen zonder zaalhuur of omzetgaranties! Het kleine zaaltje bij de speeltuin is zowel overdag als 's avonds te huur voor diverse activiteiten met een maximum van ca personen. Zaaltje in de speeltuin.


Wilt u een zaal huren voor een feest, vergadering of trouwerij? Rolstoelvriendelijk Catering, Arrangement mogelijk Audio aanwezig Internet aanwezig Beamer aanwezig. Hier vind je een geschikte feestlocatie voor je borrel, afstudeerfeest of receptie. Ook geschikt als vergaderruimte. Rondom de Maredijk is een mooie grote groene speeltuin met heel veel leuke speeltoestellen op loopafstand van Leiden Centraal.


Goedkope zaaltjes leiden

Speeltuinvereniging Rondom de Maredijk biedt al sinds. Klik op Agenda voor een overzicht van activiteiten, zaalverhuur , feestjes in de tuin. Boutique Hotels van Leyden. Voel u een échte regent in onze Regentenkamer. Onze 18e eeuwse zaal geeft iedere vergadering, symposium of klein congres nét dat beetje meer.


Eigen catering mogelijk . Bekijk snel de mooiste locaties voor zaalverhuur Leiden. Op DNLS vindt u vele inspirerende locaties voor een vergadering, feest, huwelijk of congres. Vergaderen in het hart van bruisend Leiden ? Prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer? Welkom in Nieuwe energie! De industriële uitstraling van Nieuwe Energie geeft iedere . Van een onvergetelijk verjaardagsfeest tot een uitgebreid diner, en van zakelijke bedrijfspresentatie tot feestelijke afstudeerborrel.


Goedkope zaaltjes leiden

In de ruim ingerichte zaal van café-restaurant Einstein in Leiden is het allemaal mogelijk. Alle voorziening onder één dak. Deze unieke locatie in hartje Leiden beschikt over een bar, . Ook biedt het Centrum met zijn variabele indeling volop mogelijkheden voor particulieren en bedrijven voor het houden van vergaderingen, recepties, feesten en dergelijke. De sportzaal is uitstekend geschikt voor tal van zaalsporten , maar leent zich ook voor andere activiteiten.


De Eendenkooi grenst aan een ruim opgezet . Bij Scheltema Leiden kunt u voor verschillende doeleinden sfeervolle zalen afhuren en vindt u tevens een verrassend aanbod aan culturele evenementen. Waag Boven is de prachtige zaal vol daglicht die van iedere bijeenkomst iets bijzonders maakt. Over de uitgebreide mogelijkheden voor lunch, borrel en diner kunnen . Ontbrekend: goedkope St. Joseph zaalverhuur - St.


Betaalbare zalen in het centrum van Leiden. Inclusief gebruik van de keuken en de bar. Voor groepen tot en met personen. Externe catering toegestaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.