donderdag 20 september 2018

Goedkope zaalverhuur schiedam

Goedkope zaalverhuur schiedam

Trouwpartijen, personeelsfeesten, dinnershows, vergaderingen, recepties en lunches. Voor elke gelegenheid vindt u in Schiedam een geschikte locatie. Een zaal huren in Schiedam voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie. Wij hebben voor elke gelegenheid wel een geschikte locatie in Schiedam.


Goedkope zaalverhuur schiedam

De leukste en scherpst geprijsde feestzaal in Schiedam en omstreken! De Vreemde Vogel heeft twee ruimtes die verhuurd worden voor zowel feestjes als zakelijke evenementen. Een bruiloft kan van officiële ceremonie tot ontbijt verzorgd worden. Feesten, borrels, diners of een vergadering? Voor groepen zijn we het hele jaar dagen per week op aanvraag open.


De zaal biedt mogelijkheden voor grote. Het kleine zaaltje bij de speeltuin is zowel overdag als 's avonds te huur voor diverse activiteiten met een maximum van ca personen. Deze site gebruikt cookies van . Wijkcentrum De Brug voor jong en oud.


Goedkope zaalverhuur schiedam

Wijkcentrum De Brug is hèt wijkcentrum in Schiedam Noord voor jong en oud. Zaaltje in de speeltuin. Kom gezellig langs, neem deel aan activiteiten of huur een zaaltje voor vergaderingen of activiteiten. Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een leuke en betaalbare locatie? Bekijk alle activiteiten . Ons geheel nieuwe pand biedt ruimte aan max.


Dus heeft u een feestje en zoekt u een leuke en mooie accommodatie met voldoende parkeergelegenheid. Maak gebruik van de zaalverhuur van Party-Place Gast in Vlaardingen, bij Schiedam. Zij kan de organisatie van grote en kleine evenementen ondersteunen of volledig uit handen nemen.


Goedkope zaalverhuur schiedam

Met verschillende huiscateraars is een jarenlange expertise opgebouwd voor smaakvol aangeklede lunches . De Wesselgroep in Vlaardingen is een innovatieve Scoutinggroep, met een breed aanbod in het welpenspel en waterscouting. Vanaf jaar kunnen kinderen lid worden. Diamond Plaza is de grootste feestzaal in Rotterdam voor uw trouwfeest of ander feest.


Marokkaanse, Surinaamse en Turkse feesten. Rotterdam naar station Vlaardingen Centrum stop de trein bijna voor de deur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.