donderdag 20 september 2018

Multimate

Landelijke keten van doe-het-zelfzaken. Op de site vindt u een overzicht van de 2vestigingen, aanbiedingen en doe-het-zelftips. Het pand liep wel rook- en waterschade op. De brand was snel geblust.


Duitse politie houdt dief na spannende achtervolging door Twente aan.

Zelf klussen, samen klussen of laten klussen? Onze vakspecialisten zijn u graag van dienst! Het allernieuwste logo wordt met name niet . Het hoofdkantoor van de franchise-organisatie, Doe-het- zelf-groep Nederland (DGN retail), staat in Hoevelaken en is onderdeel van Euretco . Op februari start om 20. RTL een nieuw TV programma: “Doe Het Lekker Zelf”.


Dit programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen. Een afvalrace met de meest talentvolle alleskunners van Nederland.

Ruud komt thuis en het is koud. Hij gaat allerlei winkels langs voor een zekering van ampère. Lees hier het hele artikel . Via deze webwinkel kunt u gemakkelijk online uw vuurwerk kopen! Wij bieden een volledig assortiment, van hout tot verf, van gereedschap tot plaatmateriaal en van ijzerwaren tot isolatie. Multimate en Hubo zijn trotse partner van dit nieuwe programma.


De kracht van onze bouwmarkt is gelegen in het zelfstandig ondernemersschap. Hoewel de doe-het-zelfafdeling van Euretco het aantal aangesloten ondernemers wat zag teruglopen, liep de omzet én winst op. De helft van de specialistische dhz-markt, om precies te zijn.


Niet alleen alle materialen, maar ook deskundig advies en vakmanschap. We staan u graag te woord en helpen u waar dat kan. Alles wat u nodig heeft voor uw eigen woning vindt u bij ons onder één dak. U kunt gebruik maken van onze . De fullservice bouwmarkt aan de Parallelweg biedt alle klanten dan om te beginnen al twintig procent korting op alles. Of dat nog niet genoeg is, mag iedere klant ook een draai geven aan het Rad van Avontuur, met kans op korting . Maak kennis met de zaageservice van Multimate.


Met de professionele zaagmachines zagen ze exact op maat.

Kom eens langs en ontdek het ruime assortiment aan klein en groot bouwmateriaal. Bij deze actie kon elke klant bij euro besteding, via een voucher, een euro aan een vereniging schenken. Speeltuin De Veilige Haven deed ook mee aan deze actie, en afgelopen vrijdag bleek dat de klanten van de . Geschikt voor het maken van aanmaakhout door het kloven van een houtblok.


McCulloch Elektrische kettingzaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.