dinsdag 25 september 2018

Handleiding wasmachine whirlpool

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Is tijdens het programma graden witwas ,gestopt. Krijg de deur niet meer open.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Wasmachine centerfiguurd niet na een wasbeurt maak niet uit hoeveel .

U kun hier ook de digitale gebruiksaanwijzing downloaden. Om uw gebruiksaanwijzing op te zoeken, voert u het typenummer van uw apparaat in. Dit staat vermeld op de servicesticker aan de binnenkant van uw Whirlpool apparaat e. Klik hieronder voor de handleiding van uw Whirlpool Wasmachine. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder?


Vul dan hier een verzoekje in. Gids voor Gezondheid en Veiligheid ! Controleer of de wasmachine goed is aangesloten op het netsnoer.

DANK U WEL VOOR UW AANKOOP VAN EEN WHIRLPOOL PRODUCT. Voor verdere assistentie kunt u het. Wanneer u de stekker van de wasmachine in het stopcontact steekt zal deze automatisch worden. Deze wasmachine is uitsluitend bestemd voor het wassen en centrifugeren van in de machine wasbaar wasgoe in hoeveelheden die gebruikelijk zijn in particuliere huishoudens.


Houd u aan de instructies in deze gebruiksaanwijzing , de installatiehandleiding en de programmatabel wanneer u de wasmachine gebruikt. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Een wasmachine geeft vaak met een storingsnummer aan wat er mis is. Dit nummer kun je opzoeken in de gebruiksaanwijzing. Ben je de handleiding kwijt?


Dan kun je deze meestal downloaden op de website van de fabrikant. Verschillende wasmachines bieden ook hulp via een app. Op zoek naar hoover wasmachine handleiding huishoudelijke apparatuur?


HEID VAN ANDEREN IS ERG. Deze handleiding en de was- droger zelf. Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.


Vind de gebruiksaanwijzing van uw Bauknecht apparaat in slechts enkele kliks. Indien u echter de gebruiksaanwijzing niet meer vindt, kunt u hier een nieuw exemplaar downloaden.

De gebruiksaanwijzingen worden samen met het apparaat geleverd. ZOEK EEN GEBRUIKSAANWIJZING. Natuurlijk kunt u ook de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.