vrijdag 23 november 2018

Espagnolet openslaande deuren

Een espagnolet slot of opbouwespagnolet wordt óp de deur of raam gemonteerd. Dit type slot wordt voornamelijk toegepast om dubbele openslaande deuren te vergrendelen. De espagnolet bestaat uit een kruk of hendel dat twee staven bedient. Deze staven lopen over de lengte van de deur (of raam) en vergrendelen in . De klassieke deurespagnoletten van Weijntjes.


Groot assortiment direct op voorraad.

Bestel nu online of kom langs in één van onze winkels. De varianten in onze webshop hebben stuk voor stuk een prachtige stijl, waardoor er altijd één bij zit die helemaal in jouw huis thuispast. Omdat een espagnolet – of spanjolet – over het algemeen een opbouwslot is, . Koop nu uw espagnolet voor deuren bij DecoDeurbeslag. Servicegerichte medewerkers ▻ GYZS. Breedte aluminium huis 30mm.


In onze winkel vind je een uitgebreid aanbod met espagnoletten van verschillende materialen en kleuren. Espagnoletten worden gebruikt voor openslaande deuren en ramen.

We hebben ze in verschillende stijlen, waardoor er altijd wel een tussen zit die bij jouw huis past. Deze spanjoletten zijn een heuse aanvulling voor . Heeft u een karaktervolle, landelijke woning, maar is die stijl niet doorgetrokken in het deurbeslag? Overweeg dan de prachtige afwerking van een espagnolet op bijvoorbeeld uw tuindeuren, het raam of openslaande deuren. Door zijn authentieke uitstraling is een espagnolet – ook wel spanjolet genoemd . Nu vraag ik mij af hoe ik dit het beste kan doen. Ik kan eigenlijk alleen.


Opbouwespagnolet: tips voor aanschaf en montage. Op de wat ouderwetsere houten stolpdeuren zit meestal een pomp- espagnolet. Deze wordt bedient met een hendel. De sluitstangen hiervan lopen zichtbaar over de deur.


Hetzelfde type espagnolet bestaat ook voor ramen, gewoonlijk wordt dit een kruk- espagnolet genoemd. Inhoud verpakking: stuk. Nemef espagnolet vergrendeling excl. Een deurespagnolet maakt het mogelijk een deur te voorzien van een meerpuntssluiting, door deze op de deur te plaatsen. Met een deurespagnolet bedien je één deur, in het geval van een tweede openslaande deur dien je een deurgreep te gebruiken . Voor zware openslaande deuren.


Kast, achterplaat en sluitgarnituur staal, verzinkt.

Greep gietijzer, verzinkt. Ze zijn vaak op kiepramen en openslaande ramen te vinden. De staaf is gemaakt van metaal en doordat deze je . Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten . Het is slechts een kwestie van het plaatsen van de meegeleverde accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.